Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Rasar mot Let's dance-stjärnan bara dagar innan sändning: "Bortgjord"

12 apr, 2022, 09:30 

Nu får stjärnan hård kritik i en ny dokumentär.

Annons
Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!Brand logo
Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!

Just nu har dansparen i Let's Dance fullt upp med att träna på dansstegen inför veckans sändning, för att hålla sig kvar en vecka till. Förra veckan fick Cecilia von der Esch och danspartner Hugo Gustafsson lämna, kanske till kungafamiljens stora sorg. Cecilias man Fredrik är nämligen god vän med kungafamiljen!

Någon som inte hängde läpp efter programmet var Eric Saade, som lyckades dansa hem säsongens högsta poäng. Vi får se om det goda humöret håller sig uppe, när han nu har fått sig en lite ovälkommen överraskning, nämligen några välvalda ord från sin ex-flickvän.

Berättar om ilskan

Eric Saade slog igenom hos den stora massan med hiten Manboy i Melodifestivalen 2010. Han sjöng sig hela vägen till final, och in i folkets hjärtan. Ett hjärta hade han redan lyckats charma lite extra, nämligen sångerskan Molly Sandéns.

Molly Sandén.

Paret var tillsammans i fem år, och gjorde slut 2012. Efter det, har det forna it-paret varit sparsamma med detaljer om uppbrottet, tills nu. I en dokumentär om sin karriär för SVT väljer Molly att berätta om ilskan mot Eric.

Annons

– Jag var också så jävla förbannad under den här perioden, jag var skitarg på Eric, alltså så arg på Eric. Jag var så krossad över hur den relationen slutade, berättar hon.

"Bortgjord och förminskad"

Och medan Eric Saade hade fullt upp med sin karriär som flickidol, 2011 vann han hela Melodifestivalen med låten Popular, hade även Molly fullt fokus på sin karriär.

2012 deltog hon i Melodifestivalen med låten Why am i crying, en öppen och ärlig låt om förhållandet med Eric, något som inte skulle visa sig vara så populärt.

– Jag kommer ihåg då att han inte ville att jag skulle skicka in låten och sånt, han var rädd för hur det skulle se ut för honom. Han hade en otrolig hype då i media och press. Jag kände mig så himla i skuggan av honom. Jag var intressant för att han fanns och jag var hans flickvän. Jag kände mig bortgjord, förminskad. Det gjorde mig stark, säger Molly Sandén i dokumentären.

Kärleksparet 2011, strax innan uppbrottet.

Det hela skulle visa sig vara rätt beslut, låten hamnade på en femte plats i finalen. Idag lever Molly Sandén tillsammans med skådespelaren och musikern David Larson, och Eric Saade med influencern Hanna Schönberg.

Foto: TT

Annons