Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Rasar mot TV4 efter bilderna i tv – avslöjar händelsen bakom kulissen: ”Jättebesviken”

22 jan, 2024, 16:00 

Deltagaren är inte nöjd med hur han framställs i TV4.

Annons

TV4 har öppnat upp Farmen-gården igen och ett gäng tappra nybörjarbönder har samlats för att lära sig grunderna i det som kan beskrivas som ett traditionellt bondeliv.

8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Här lever de ett liv långt ifrån det moderna som de är vana vid. Det är en helt ny vardag, samtidigt som de måste hantera det svåra att leva med människor med så många olika personligheter.

Sedan tre år tillbaka är det TV4-stjärnan Anna Brolin som axlar rollen som programledare, där hon med tydliga och bestämda direktiv ger de nyblivna bönderna uppgifter och tydliggör tävlingsregler.

Annons
Anna Brolin i Farmen
Programledaren Anna Brolin.

Tittarilska efter händelserna i Farmen

Trots att den nya säsongen precis har börjat, har det redan uppstått en hel del drama på gården och flera tittare har reagerat på den dåliga stämning som råder på den natursköna farmen.

I TV4:s kommentarsfält på sociala medier har flera uttryckt sin kritik.

”Jag brukar titta på farmen, men nu lägger jag ner”, skrev en person.

”Jaaha då va de färdigt. Nu startar visst mobbing o tjafs”, skrev en annan.

Rasar mot TV4: ”Jättebesviken”

Flera deltagare har även bestämt sig för att lämna programmet och under söndagen var det dags för ytterligare en person att packa sina väskor, säga hej då till de andra och lämna farmen.

Annons

Storbonden Yorgo ”Jojje” Skulis hade bitit sönder en halva av sin tand när han satte tänderna i ett hårt bröd och smärtorna gjorde att han tvingades avbryta sin medverkan.

Efterspelet har heller inte varit roligt. ”Jojje” beskriver tiden på Farmen som väldigt rolig, men när han nu sett programmet så tycker han att TV4 klippt hans medverkan på ett orättvist sätt.

– Det är mycket som inte har tagits med i programmet. Jag är jättebesviken på TV4 över hur de har fått mig och ett helt gäng att framstå. Det är ledsamt att se hur TV4 valt att framställa mig och andra som elak och mobbare när det är helt fel, säger han till Aftonbladet.

Yorgo ”Jojje” Skulis
Yorgo ”Jojje” Skulis är besviken på TV4.

TV4:s svar: ”Tråkigt”

”Jojje” säger att han efter sin medverkan fått en hel del hat på sociala medier. Han tycker även att TV4 klippt programmet på ett sätt som är mer dramatiskt än vad det egentligen.

Annons

– Det är vinklat på för mycket drama, vi blev nästan ombedda att göra drama. Och det är kanske okej, men då måste man ta med hela biten. Man behöver inte rikta allt negativt mot en grupp eller individ.

I en kommentar till Aftonbladet svarar TV4 på kritiken:

”Det är tråkigt att höra. Allt filmat material får inte plats när programmet är färdigt och det finns mycket som inte kommer med”, skriver Joel Bendrik, exekutiv producent för Farmen.

Yorgo ”Jojje” Skulis
Yorgo ”Jojje” Skulis tar farväl.

Foto: TV4

Annons