Regina Lund vräkt – berättar med egna ord om lyxresan

regina lund

BARDELL ANDREAS/Aftonbladet
Regina Lund hade inte betalat hyra och vräktes från sin lägenhet. Samtidigt åker hon på lyxsemester.

Skådespelaren och artisten Regina Lund, 53, befinner sig just nu i semesterparadiset Maldiverna, men samtidigt gör sig hennes ekonomiska bekymmer påminda på hemmaplan.

Tidigare i veckan fick hon beskedet att hon vräkts från sin lägenhet i Stockholm, då det inte kommit in någon hyra sedan augusti 2020.

Vräkningen tog artisten på sängen och bestört tog artisten svarade artisten på Aftonbladets frågor om situationen.

”Det står i papperen att jag måste lämna min lägenhet omgående. Jag trodde inte detta hände i Sverige” säger hon till tidningen.

Regina Lund: ”Vad är det för fel?”

Samtidigt befinner hon sig på Maldiverna, ett semesterparadis med vita stränder, palmer och turkost vatten. En destination som inte brukar tilltala turister med en liten budget.

”Jag hade möjlighet till det och har vänner där. Det var jobb men man får det att se ut som om det är semester för det är så det funkar med Insta. Det kostade mindre än om jag stannat hemma. Jag hade möjlighet att jobba två veckor vid havet, jag kan säga att jag skulle göra det igen utan att blinka. Vad är det för fel att jobba på en vacker plats?”, skriver hon till Aftonbladet.

regina lund

Regina Lunds resa till Maldiverna sticker i ögonen.

Johan Nilsson/TT

I Expressen svarar hon på frågan om hon tänkt på att folk kan reagera på att hon beklagar sig över att ha blivit vräkt på grund av obetalda hyror när hon befinner sig på en sandstrand på andra sidan jorden.

”Varför ska jag redovisa kronologin i mitt liv och hur jag skapar? Vem har rätten att sätta sig över mitt liv? Mitt liv, mina beslut! Jag ger er frihet att ägna er åt era liv och sticker det i era ögon så titta åt annat håll! Sopa rent under egen matta innan ni börjar titta under andras!” säger hon till Expressen i ett mail.

Men slutet gott allting gott! Efter en insamling i sociala medier fick hon summan hon var skyldig sin hyresvärd till skänks och har nu betalat av sin skuld.

”Jag är så glad , stolt och tacksam över mina fans och supporters! Jag älskar verkligen allihopa!! Det känns helt fantastiskt att det finns så mycket godhet därute och en stoooor sten har fallit från mitt hjärta”, skriver hon i ett mejl till Expressen.