Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Renée Nyberg om den omtalade skilsmässan – ett helt annat liv

12 jun, 2024, 07:00 
Victoria Morand
Renée Nybergs äktenskap innan David Hellenius.
Annons
Miljonregnet över Renée Nyberg – så mycket tjänar honBrand logo
Miljonregnet över Renée Nyberg – så mycket tjänar hon

Innan Renée Nyberg träffade och gifte sig med programledaren och kollegan David Hellenius var hon i ett annat äktenskap.

I åtta år var hon gift med mediemannen Jan Zachrisson och tillsammans fick de även två barn, Emma och Tom.

Idag har Jan gjort succé på egen hand och haft en minst sagt – händelserik karriär!

Så lever han idag

Jan är en man som verkligen tagit mediebranschen med storm men innan han gjorde det var han en helt vanlig kille från Sundsvall!

Annons
Sporrong Olle

Under sin uppväxt spelade han i flera band vilket resulterade i en flytt till Stockholm där han under en tid arbetade som musikproducent.

Strax därefter blev han nöjeschef på TV4 och har varit med och tagit fram bland annat Bingolotto och Fångarna på fortet.

Han har även gjort sig känd som storägare och kreativ chef på Zodiak Media, som äger produktionsbolagen Jarowskij och Mastiff bland annat.

Dessutom har han varit med och tagit fram podcastbolaget Perfect Day Media med kändissystrarna Hannah Widell och Amanda Schulman samt produktionsmusiksföretaget Epidemic Sound. Att han har det gott ställt råder det inga tvivel om. Zachrisson är i dag omgift och bor i en exklusiv villa i Bromma, strax utanför Stockholm. Hans hus värderas till 42,4 miljoner kronor, enligt Nyheter24.

Annons
Karin Törnblom/TT

Renée och Jans relation idag

Det har inte pratats så mycket om uppbrottet mellan Renée och Jan i medierna tidigare. Båda parterna har nya liv och nya kärleksrelationerna.

Parets gemensamma son Tom, 24, var med i Renées program Renées brygga förra säsongen där han väldigt kort pratade om hans föräldrars skilsmässa.

– Ni skilde ju er när jag var tre år. Man är liksom van vid det. Men då blir det också så att man måste vara med den där veckan, sa han då.

Annons

Vi är glada att det har gått så oerhört bra för både Renée och Jan och vi önskar dem och deras familjer all lycka!

Bild: TT

Annons