Renée Nybergs fräcka kupp med David Hellenius – detaljen i relationen

20 jan, 2022, 09:01 

Renée Nyberg hade ett minst sagt speciellt sätt att hantera relationen med David Hellenius.

Annons

Renée Nyberg bjuder varje sommar in ett antal kändisar till sin brygga och tv-tittare får sedan följa vad som utspelar sig i hennes program Renées brygga.

I veckans avsnitt var Marko ”Markoolio” Lehtosalo, 45, gäst och han berättade om sina kärleksbekymmer. Sedan skilsmässan från frun Jessica Westergård Lethosalo, 37, har han haft svårt att hitta kärleken och har även provat dejtingappen Tinder.

– Jag tror mer på att träffa någon när man är ute, jag har lite svårt med att nu ska vi bestämma en liten träff och dricka en liten kaffe och analysera varandra. Jag tycker att det är jättesvårt, säger han.

Renée Nybergs råd till Markoolio

Dessutom är barnen en faktor som måste tas in i beräkningen. Marko vill inte introducera någon ny person för dem innan han vet om det är någon som kommer stanna kvar.

Då tipsar Renée om en lite udda metod hon använde sig av när hon och maken David Hellenius först träffades. Han fick gömma sig i källaren i ungefär ett år medan hennes barn var hemma.

Annons

– Han fick komma upp varannan vecka när barnen inte var där. Då fick han komma upp, har hon sagt i ett tidigare avsnitt av programmet.

På ett skämtsamt sätt tipsar hon nu Marko om att göra likdant.

– Jag kan ju tipsa om att man kan alltid gömma hen i källaren ett år innan du presenterar hen för barnen, säger Renée Nyberg i programmet och skrattar.

Annons