Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Renée Nybergs tårar efter miljonköpet med David – förändrade allt

27 jun, 2023, 04:30 

Renée Nyberg berättar om den känslosamma insikten.

Annons

Renée Nyberg och David Hellenius är inte bara ett av våra mest välkända par, de är också utan tvivel ett av de mest omtyckta. Båda två är flerfaldiga vinnare av titeln Årets programledare i Kristallengalan, och leder några av de allra hetaste programmen på TV4.

Det är inte bara karriären som går som på räls för superparet.

Privat har de gjort ett riktigt miljonköp – som förändrat allt.

Renée Nyberg om första mötet med David Hellenius: ”Går inte att förklara”Brand logo
Renée Nyberg om första mötet med David Hellenius: ”Går inte att förklara”

Renée Nybergs känslostorm efter sommarpratet

Renée och David har fullt upp, minst sagt. David Hellenius leder det tittarfavoriten Masked Singer, samtidigt som han bollar sin bejublade skådespelarkarriär vid sidan om.

Även Renée syns flitigt i rutan, inte minst när hon bjuder in kända gäster till sin soliga brygga. Inför denna sommar har hon haft lite extra mycket att göra, eftersom hon är en av sommarvärdarna i P1.

Annons

Hennes sommarprat sändes den 25 juni, och producerades roligt nog av hennes svärson Love Lyssarides. Det är givetvis nervöst och utelämnande att tala så personligt inför hela svenska folket. Men för Renée blev det succé.

– Jag är helt överväldigad av era fina kommentarer på mitt sommarprat. Jag har läst alla dm som fyllt min inkorg och mitt hjärta det senaste dygnet och vill rikta ett stort varmt TACK till er alla. Era ord betyder allt, skriver hon på Instagram.

Renée Nyberg och David Hellenius
Renée Nyberg och David Hellenius med varsin Kristall i handen.

Renée Nybergs miljonköp med David Hellenius

I sommarpratet, som går att lyssna på i alla poddspelare, berättade hon bland annat om relationen med David, och deras otroliga lyxköp.

Ja, det var 2015 som de köpte ett sommarhus på Värmdö, med en hissnande prislapp som rörde sig kring 15 miljoner kronor. Men visst fick de vad de betalde för, som en egen badstrand!

Och det här köpet skulle faktiskt förändra en hel del för familjen. I sommarpratet berättar hon att hon direkt visste att det var här hon ville vara, och hon började gråta.

– Inte hysteriskt på något sätt, men så där tysta tårar som rullade nedför kinderna, säger hon i sommarpratet.

– Jag kunde inte hjälpa det, jag hade hittat min plats, för första gången i mitt liv kunde jag se mig själv bli gammal. Jag ville sitta i den där gungstolen på verandan och se barnbarnen springa runt utanför.

Foto: TT

Annons