Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Rickard Olssons lycka! Vändningen efter uppbrottet från Giselle

16 maj, 2023, 12:30 

Rickard Olssons berättar nu om livsförändringen.

Annons

I slutet av 2019 berättade Rickard Olsson att han funnit kärleken igen. Han beskrev det som att allt gått så onormalt lätt och sommaren därefter anordnades ett coronasäkert bröllop.

Rickard Olsson och Giséle Essé Olsson skiljer sig efter två år som giftaBrand logo
Rickard Olsson och Giséle Essé Olsson skiljer sig efter två år som gifta

Men kärleken höll inte. För sju månader sedan meddelade Rickard Olsson och Giselle Esse Olsson att de skickat in en skilsmässoansökan, redo för att avbryta det som för några år sedan verkat så bra.

– Jag mår helt okey. Tråkigt med separationen såklart men ibland får man inte ihop det, skrev Rickard i ett sms till Svensk Dam då.

Rickard Olsson och Giselle Esse Olsson
Rickard Olsson och Giselle Esse Olsson gick skilda vägar förra året.

Rickard Olssons vändning

De flyttade tillsammans in i Rickard Olssons hus i Nacka. Huset hade Rickard bott i sedan 1988, men efter skilsmässan blev det problem med hur huset skulle fördelas och Rickard flyttade ut.

Annons

Han behövde dock inte ta många steg för att ta sig till sitt nya hem.

– Jag bor i Attefallshuset på tomten och det är för deras skull (Giselles och barnens reds anm), snart firar jag sex månader där. Det känns märkligt, men ni anar inte vad människan kan vänja sig vid, sa han till Aftonbladet i mars.

Giselle: ”Mår så bra”

Men nu har Rickard Olsson flyttat ut från sitt lilla attefallshus. För Aftonbladet bekräftar han att han och Giselle nått fram till en lösning.

– Giselle har flyttat ut och allt är klart. Den ekonomiska biten är löst och vi har skrivit på bodelningen. Nu säger jag som kungen, nu vänder vi blad, säger Rickard Olsson.

Giselle har nu flyttat in i en lägenhet i Nacka.

– Jag mår så bra och det är så skönt att allting är klart och att jag har hittat ett boende till mig och barnen. Det var i tisdags förra veckan som jag fick ett förslag av Rickard om en summa, men då skulle jag vara ute ur huset på fredagen om jag godtog det. Jag hade ingenstans att bo, men jag valde ändå att ta det. I tisdags eftermiddag signerade jag ett avtal via en väninna på en jättefin lägenhet i Nacka, säger hon.

Rickard Olsson
Rickard Olsson har flyttat ut från attefallshuset.

Foto: TT

Annons