Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Rickard Sjöbergs plötsliga utseendeförändring – hustrun reagerar direkt

06 jul, 2023, 19:00 

Rickard Sjöberg har fattat ett beslut för sitt utseende – och hustrun Annika reagerar direkt.

Annons

Rickard Sjöberg trotsade sina rädslor, snörade på sig dansskorna, begav sig ut på dansgolvet, visade prov på avancerade danskonster och mottog både ris och ros från Let's Dance-juryn för sina försök.

8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Inför säsongen var det en laddad TV4-stjärna som såg fram emot Let's Dance-äventyret. Rickard hade aldrig tidigare vågat dansa, rädd för att vara i vägen, uttittad och otymplig.

Men så förändrades något, han fann modet och redan innan programmet drog igång passade han på att spexa till det genom att spreja hela kroppen i guld inför den klassiska vinjettinspelningen.

Rickard Sjöberg i Let's Dance
Rickard Sjöberg i Let's Dance.

Rickard Sjöbergs beslut innan Let's Dance

Rickard visade då upp det guldiga resultatet på Instagram. Bakom ett skynke stod han, tittade fram som om han skulle säga ”hej hej” och bjöd dessutom på ett bländande leende.

Annons

Då var följarna lyriska över förvandlingen, lovordade Rickard för den spray han omsorgsfullt applicerat på kroppen och ord som ”oj oj oj” och ”wow wow wow snygg Rickard” yttrades.

Rickard gör det igen

Kanske var det upprinnelsen till det som nu inträffat. Rickard har nämligen genomgått en ny utseendeförändring, men den här gången är det inte några spår av guld.

I stället har den folkkära programledaren bestämt sig för att räcka över en trimmer till sina döttrar, som i tio minuter gått loss och rakat av allt hans hår – något han nu delar med sig av till sina följare.

”Hoppsan! Döttrarna fick fri access till trimmern i 10 minuter. Deras val var självklart. Glad sommar på er!”, skriver en nysnaggad Rickard samtidigt som han snurrar runt och visar upp den nya frisyren.

Hustrun Annikas reaktion

Rickards nya frisyrbeslut uppskattas av följarna och kommentarsfältet är kryllar av människor som vill skicka sina komplimanger! Inte heller hustrun Annika Sjöberg är sen med att hylla sin make.

Annons

”Älskling! Så snyggt! Ser skönt ut. Men ni behöver putsa lite bak i virveln. Längtar galet efter dig!”, skriver hon.

Rickard Sjöberg med hustrun Annika Sjöberg
Rickard Sjöberg med hustrun Annika Sjöberg.

Foto: TT/Instagram

Annons