Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Robinson-deltagarens oro – efter mannens obekväma kärleksinvit

12 apr, 2023, 11:00 
AvFelicia Plåt
Amanda Eliasson
Amanda Eliasson är en av deltagarna i senaste säsongen av Robinson.

Amanda Eliasson får kärleksbrev, från fångar.

Annons

Årets säsong av Robinson är i full gång. I år har de satt ihop lagen med de äldre mot de yngre, muskler möter kunskap. Lag syd och lag nord har kämpat tappert mot varandra, men lag nord har haft en lång startsträcka. Men i senaste pristävlingen fick de äntligen känna doften av vinst.

Här blir Anders Lundin irriterad på deltagarnas beteende i ”Robinson”Brand logo
Här blir Anders Lundin irriterad på deltagarnas beteende i ”Robinson”

Fått flertal fans

Efter ett medlemsbyte i de två lagen fick lag nord sin nya deltagare Amanda Eliasson, 28. Hon var välbehövlig i laget då hon kom in med härlig energi och många överlevnadskunskaper. Med sina fiskekunskaper och skicklighet med att göra upp eld blev hon blev snabbt populär bland sina nya lagkamrater.

Förutom att hon har blivit poppis bland lag nord har hennes härliga energi gått rakt genom rutan och hon har nog lyckats charma de flesta. I en intervju med Hänt berättar hon om all fin respons hon har fått från flertalet tittare. Fansen är många.

Annons

Fängslande kärleksbrev

Något som hon kanske inte riktigt var beredd på var de handskrivna brev som hon har fått från flertalet fångar runt om i Sverige. Vissa är till och med kärleksbrev.

– Sedan så har jag ju fått beundrare-brev från fängelset. Det är lite roligt. De får ju kolla på tv där inne, så jag fick ett handskrivet brev där han förklarade att han fick upp ögonen för mig i Robinson. Jag bara "eh jaha?", säger Amanda till Hänt.

Amanda Eliasson
Amanda får flera handskrivna brev från fångar.

De handskrivna breven är lite svårare att svara på. Men när en fånge på permission väljer att visa sin uppskattning via ett meddelande på Instagram väljer Amanda att svara.

– Och häromdagen fick jag ett meddelande från en som var ute på permission och han sa det att "jag ska bara hälsa från alla på anstalten att vi hejar på dig, vi tycker om din energi och jag vill bara heja på". Då svarade jag "hej, tack vad glad jag blir, hoppas ni håller er i skinnet och lycka till. Hälsa allihopa", säger hon till Hänt.

Känner sig smickrad

När Hänt frågar vad hon tycker om att få kärleksbrev från fångar berättar hon att hon är smickrad, men uttrycker även en liten oro.

– Jag tycker typ att det är kul. Jag blir smickrad, han har tagit sig tid att sitta och skriva ett kärleksbrev till mig, eller ett brev där han ville ha kontakt. Men jag blir ju såhär också "ja, jag är ju lätt att hitta, sitter jag i en utsatt position här nu?", säger Amanda till Hänt.

Annons