Robinsondeltagarens syrliga kritik mot TV4 – ledde till näthat: "Uttryckt mitt missnöje"

Robinsondeltagarens syrliga kritik mot TV4 – ledde till näthat: "Uttryckt mitt missnöje"

Robinson-Shevin håller inte tillbaka i sin kritik mot kanalen.

Här är alla programledare i "Robinson"!
0:51

Efter reklamen: Här är alla programledare i "Robinson"!

(0:51)

Slå på ljud

Det populära tv-programmet Robinson är slut för i år och vinnaren blev Filip Johansson efter en spännande avslutning. Säsongen i stort har kantats av konflikter, rasistskandal och mobbning. En av de mest uppmärksammade konflikterna har varit intrigerna mellan Joel Häggblom och de andra deltagarna i gamla lag Nord: Jessica Jonasson, Peter Szabo och Shevin Urgun.

Men framställdes allting på rätt sätt?

Nej.

Det menar i alla fall deltagaren, Shevin Urgun.

Produktionens framställning ledde till näthat

Shevin har fått ta emot enorma mängder kritik av tittare på grund av hur hon framställdes i programmet. Hon berättar också att hon fått utstå en massa näthat, så pass mycket så att hon blev tvungen att stänga av sitt kommentarsfält på Instagram.

Shevin Urgun

Shevin Urgun riktar kritik. Foto: Skärmdump, TV4

Nu kritiserar Shevin TV4-produktionen. Under en frågestund på Instagram undrar en följare hur hon hanterar framställningen i Robinson.

– Jag måste stå upp för mig själv. Sen så har jag uttryckt mitt missnöje till produktionen, svarar Shevin och skriver i händelsen att hon känt sig ensam genom näthatet.

– Och även om det är så att jag har nära och kära och väldigt många där ute som stöttar mig så är det sjukt påfrestande ändå måste jag säga, fortsätter hon.

Det som Shevin är mest missnöjd över är hur TV4 porträtterat henne och hon menar att det är en felaktig bild av henne. Sättet som produktionen framställt Shevin har tyvärr lett till näthat mot henne.

– Jag kommer berätta ett och annat, säger Shevin.