Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Romantiska kärleksögonblicket mellan Stefan Löfven och Ulla – allt filmas!

14 sep, 2021, 11:05 
Ellen Myrgård Lindén
Riksmötets öppnande Stefan Löfven och Ulla Löfven 2021

Riksmötets öppnande är igång. Det officiella startskottet för riksdagens nya arbetsår. Ulla Löfven är förstås på plats för att stötta sin make, Sveriges statsminister, och paret bjöd på ett romantiskt ögonblick utanför Storkyrkan.

Annons
Romantiska ögonblicket mellan Stefan & Ulla Löfven fångas på film!Brand logo
Romantiska ögonblicket mellan Stefan & Ulla Löfven fångas på film!

Höstsolen strålar över slottets yttre borggård och riksdagens 349 ledamöter, och delar av kungafamiljen, närvarar just nu vid den traditionsenliga gudstjänsten i Storkyrkan.

Stefan Löfven vid riksmötets öppnande – kärleksgesten med Ulla!

Det här är en speciell dag för Sverige statsminister, Stefan Löfven, som kommer att läsa upp sin sista regeringsförklaring – efter att, i slutet av augusti, ha meddelat han att han avgår som partiordförande. Och vid sin sida har han sin älskade Ulla – statsministerfrun som har funnits där och under alla år, som en klippa att luta sig emot.

Stefan Löfven och Ulla bjöd på en gullig kärleksgest unde riksmötets öppnande.

Ulla Löfven deltar sällan i mediala sammanhang men under riksmötets öppnande är hon alltid med. Just den här dagen verkar statsministerparet dessutom lite extra kära. De höll nämligen varandra i handen precis hela tiden, trots det stora mediauppbådet och alla journalister som tävlade om att statsministerns uppmärksamhet utanför kyrkan. 18 år som gifta – och fortfarande lika kära!

Se det romantiska ögonblicket i filmklippet ovan!

Foto: TT

Annons