Runars avslöjande om Amadeus – 20 år efter skilsmässan!

Visst är de ganska lika varandra, far och son?
Amadeus Sögaard gör många nyfikna. Nu har Runar Sögaard berättat om hur sonen är som person.
Annons

Amadeus Sögaard har vuxit upp med två extremt kända föräldrar: Carola Häggkvist och Runar Sögaard. En okonventionell uppväxt – minst sagt.

Nu har Amadeus Sögaard hunnit bli 22 år gammal. Han valde en helt egen väg i livet, fjärran sina föräldrars karriärer på scenen. Han är en sportkille och spelar proffsfotboll i Brommapojkarnas A-lag.

Annons

Runar Sögaard om Amadeus Sögaard

Visst är de ganska lika varandra, far och son?
Visst är de ganska lika varandra, far och son?
Annons

I en intervju med Svensk Dam har Runar Sögaard gett en inblick i hur Amadeus är som person.

– Det är en reflekterande, fin kille. Han kallas för ett mentalt monster i fotbollssammanhang, för att han är så stark, säger Runar.
– Carola har valt att snacka mycket om Amadeus i intervjuer. Jag har valt att inte göra det. Han är en egen person. Ända sedan han gick i ettan har han alltid lyckas skapa respekt på egna meriter. Han var skolans stjärna, fotbollsmässigt. Många barn till kändisar har svårt att skapa egna identiteter, men så har det inte varit för Amadeus.

 

“Det är under min värdighet”

Runar Sögaard är förresten aktuell med självbiografin “Gud gav oss tio bud – jag har brutit nio av dem” (ute 26 oktober, på förlaget Bladh by Bladh). Den kommer att beskriva exmakarnas skilsmässa 2000, när han och Carola gick skilda vägar. Det kan bli smärtsam läsning för Amadeus. 

Annons

– Jag har alltid varit noga med att inte prata nedlåtande om hans mamma. Jag har så många exempel på den typen av saker i bekantskapskretsen. Det är under min värdighet. Därför har jag väntat i flera år innan jag skrev den här boken, säger Runar.

 

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

2 kommentarer till “Runars avslöjande om Amadeus – 20 år efter skilsmässan!”

  1. Surkärring skriver: 8 september, 2020

    Runar, vilken pajas. Och lämna barnen utanför.


  2. Maria S skriver: 9 september, 2020

    Ja du denna Runar. Han blev känd pga Carola. Hade han inte träffat henne hade han vart en fis i rymden. Runar har väl ont i plånboken, så han måste skriva bok nu. Hoppas o tror inte ett ögonblick på denna mannen. Ogillat han sen första gången jag såg han. Skjuter ihjäl rådjur, katter mm. Nä det va väl det bästa som hänt när dom skiljdes. Sen försökte förstöra Carolas karriär.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar