Ryktet: deltagaren som kan ersätta Carola i Let’s Dance

Ryktet: deltagaren som kan ersätta Carola i Let’s Dance

Det är alltid en intensiv tid med Let's Dance i TV4 och nu har Carola fått hoppa av. Vem kommer ersätta?

Här är ALLA tävlande kändisar i Let’s dance 2021!
Slå på ljud

Carola Häggkvist är tveklöst deltagaren med mest stjärnglans i årets upplaga av Let's Dance, och vilken succé hon har gjort.

Det tog flera år innan produktionsteamet lyckades övertala schlagerdrottningen att ställa upp. Den 20:e mars gjorde hon sin första dans, med partnern Tobias Karlsson, och hyllades stort av juryn.

LÄS MER: Runar berättar sanningen om Carola: "Har varit tyst i alla år"

– Jag tror inte att jag överdriver när jag säger att Carola, det här är dansen som hela Sverige har väntat på i kväll, sa jurymedlemmen Dermot Clemenger i sändningen.

Nu spekuleras det för fullt i vem som kommer bli hennes ersättare. I sociala medier tror många på Kristina ”Keyyo” Petrushina, 24, som dansar med Hugo Gustafsson, 23. Hon åkte ut senaste programmet efter entuff duell mot Filip Lamprecht, 24.

Suzanne Axell kan ersätta Carola

Men nu seglar en annan kandidat upp som möjlig ersättare för Carola. Det är stora tittarfavoriten Suzanne Axell, som utöver sin succé på dansgolvet även gjort en stark personlig resa under programmets gång.

Hon lämnade sin trygga roll som programledare för Fråga Doktorn i SVT för att delta i TV4:s flaggskepp, och vecka efter vecka har hon visat upp sin glädje till dansen i sändningarna.

Att tacka ja var hela tiden självklart – hon ville representera alla "mulliga tjejer" där ute.

– Någon måste dansa för alla mulliga tjejer i Sverige som har fått hör att de är ingenting värda, har Axell tidigare sagt i Nyhetsmorgon.

Så skulle hon få frågan om att komma tillbaka igen är det inte osannolikt att hon skulle tacka ja en andra gång!