Carola hoppar av Let's Dance – beskedet får publiken att häpna: "Får inte vara sant"

Ryktet om att Carola Häggkvist hoppar av Let's Dance 2021

Carola Häggkvist har sopat banan med de andra deltagarna i Let's Dance i fem veckor. Men nu kommer Aftonbladet med nya uppgifter om schlagerdrottningens medverkan. Uppgifter som förvånar publiken.

Allt om Carola Häggkvist!
Slå på ljud

Carola Häggkvist tog både tittarna och juryn med storm när hon, den 20 mars, premiärdansade i Let's Dance tillsammans med danspartnern Tobias Karlsson. Schlagerstjärnan har kammat hem höga poäng under programmets gång och tv-tittarna har hyllat henne.

Tobias Karlsson vill inte svara på ryktet om Carola i Let's Dance

Men nu kommer Aftonbladet med nya uppgifter om Carolas medverkan. Enligt tidningen överväger Carola att hoppa av tävlingen. Ett överraskande besked om produktionen ska ha fått under tisdagen. TV4 bekräftar uppgifterna.

– Jag kan inte säga något, säger Carolas danspartner Tobias Karlsson.

I en tidigare intervju har Carola även beskrivit att det inte riktigt blev som hon hade tänkt sig med Let's Dance.

Carola Häggqvist om sin medverkan i Let's Dance 2021

– Jag är ensamstående mamma och det är många bitar som jag ska klara av. Jag vänder ut och in på mig själv i allt det här och alla synkar och allt. Jag har heller ingen ny kärlek som får mig att få fjärilar i magen och energi, sa hon då.

Hon ville samtidigt inte säga att hon ångrar att hon ställde upp i tävlingen.

– Eh… njae, nä. Jag blir glad när folk tycker att man är härlig och bjuder på sig själv, men det kanske var lite annat än vad jag trodde.

Foto: TT