Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Så är Jesses kärleksliv på riktigt : Tunna blå linjen-skådespelarnas privata liv

13 okt, 2022, 07:00 
Så är Jesses kärleksliv på riktigt - Tunna blå linjen–skådespelarnas privata liv
Foto: Instagram @perlasson

Visste du det?

Annons
5 skandaler i "På spåret"!Brand logo
5 skandaler i "På spåret"!

Sitter du också bänkad framför TV:n varenda söndag för att inte missa dramaserien "Tunna blå linje"?

Succéserien på SVT som utspelar sig på Malmös gator har gått rakt in i TV–tittarnas hjärtan. Nu syns skådespelarna i en andra efterlängtad säsong.

I dramaserien får vi följa stormiga förhållanden och abrupta relationsavslut. Har du undrat hur karaktärernas egna kärleksliv ser ut? Vi har svaret!

Jesse - Per Larsson

Karaktären Jesse har en plats i hjärtat hos många TV–tittare då han försöker arbetsleda sina poliser på bästa sätt. Skådespelaren Per Larsson lever tillsammans med frun Åsa och har två tonårsbarn.

När Per pratar med Allas berättar han att han är måttligt romantisk, det finns bättringspotential:

– Haha, ja, du, där önskar jag att jag vore bättre. Viljan finns i alla fall. En fyra.

Jesse från tunna blå linje.
Jesse eller Per Larsson som han heter egentligen.

Leah – Gizem Erdogan

Leah är en häftig karaktär som går sin egna väg. Vi har följt polisen sedan seriens början. Skådespelaren Gizem Kling Erdogan lever tillsammans med konstnären Göran Kling. De är inte gifta, men hon har tagit hans efternamn och har numera två efternamn, Kling Erdogan.

Annons

– Jag gjorde det av kärlek till honom och vår kärlek. Han blev väldigt glad för det. Jag tycker om att heta Kling Erdogan. Det är fint. Jag vill gärna gifta mig någon dag, har hon berättat för magasinet Elle.

Leah från Tunna blå linje.
Leah, eller Gizem Kling Erdorgan som hon egentligen heter.

Magnus – Oscar Töringe

I "Tunna blå linje" får vi följa polisen Magnus stormiga förälskelse och turbulenta familjeliv. Magnus heter Oscar Töringe när han inte är polis. Han är gift med skådespelaren Rakel Benér, 36, och de bor i en lägenhet i Årsta i Stockholm med sina tre gemensamma barn.

De hade varit ett par i många år innan bröllopet blev av 2020, mitt under pandemin.

– Det är något vi drömt om i många år, utan att riktigt tänkt eller planerat det så här. Det var superspontant. Vi hade inte sagt det till någon, och sen gifte vi oss vid lunch och hörde av oss till vänner i stan, så kom alla till en restaurang på kvällen, och så hade vi lite fest. Men vi ska nog ha en hejdundrandes bröllopsfest efter pandemin sen, berättade Töringe för Expressen i vintras.

Annons

Sara – Amanda Jansson

Karaktären Saga har fått vara i stort fokus i seriens första säsong. Amanda Jansson som skådespelaren heter bor i en lägenhet i Gävle och för tidningen Allas berättade hon om sommarens planer tillsammans med pojkvännen.

– Jag har farit och flängt så mycket, så den här sommaren ska jag vara så himla ledig! Jag känner ett enormt stort behov av det. Min kille och jag ska resa till London en vecka. Resten av sommaren ska vi bara ta det lugnt, kanske hälsa på våra familjer på olika platser i Sverige, delar hon med tidningen.

Sara och Magnus från Tunna blå linje.
Sara & Magnus, eller Oscar Töringe och Amanda Jansson som de egentligen heter.

Foto: TT

Annons