Så är Måns Zelmerlöws relation med bonussonen egentligen – reglerna han måste följa

04 apr, 2023, 08:00 

När Måns Zelmerlöw träffade Ciara hade hon sonen Archie från ett tidigare förhållande.

Annons

Måns Zelmerlöw och den brittiska skådespelerskan Ciara lovade varandra evig tro och kärlek 2019. I dag har de två barn tillsammans och tillbringar mestadels av tiden tillsammans i London.

Känner du igen de svenska kändisarna – då och nu!
Känner du igen de svenska kändisarna – då och nu!

Samtidigt fortsätter arbetet på hemmaplan. Måns är ofta i Sverige för att bege sig ut på julturnéer, julshower och nu senast släppet av rosévinet Hola MZ Rosé, som blir artistens femte vin.

Måns Zelmerlöws relation med bonussonen Archie

Recept.se Nyhetsbrev

Det har hänt otroligt mycket i Måns liv sedan Idol-debuten för 18 år sedan. Han har vunnit Eurovision Song Contest, varit programledare för Allsång på Skansen och blivit pappa till barnen Albert och Ossian.

När Måns träffade Ciara hade hon dessutom sonen Archie från ett tidigare förhållande. Artistens säger att han behövde sätta upp vissa regler för bonussonen när sonen Albert föddes.

Annons

– Jag tyckte inte det var så svårt. Men det var nog för att hans pappa var så närvarande hela tiden. Jag behövde aldrig ta en papparoll. Det var först när vi fick Albert som jag också fick ta en papparoll för Archie. De regler jag satte för Albert införlivade jag även för Archie. Men som för alla bonusföräldrar finns det definitivt vissa svårigheter men som tur är har vi en jättebra relation med Archies pappa, säger Måns Zelmerlöw till Aftonbladet.

Måns Zelmerlöw och Ciara
Måns Zelmerlöw och Ciara har varit gifta sedan 2019 och har två barn tillsammans.

Måns om livet med Ciara

Måns Zelmerlöws och Ciaras fick sonen Ossion i augusti förra året. Småbarnslivet har varit tufft och det har blivit många sömnlösa nätter för paret, men att det nu börjat vända.

Paret försöker även vara noggranna med att avsätta tid för varandra och vårda den kärlek som varit så stark i så många år.

Annons

– Vi är rätt duktiga med det och är väldigt noga med att vi får tid för varandra varje vecka. När man bara pratar barn hela tiden är det viktigt med date nights där vi får vara två vuxna. Vi klär upp oss, dricker lite vin och har det gött.

Måns Zelmerlöw och Ciara
Måns Zelmerlöw och Ciara är måna om att ha så kallade date nights.

Foto: TT

Annons