Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Så blir Laila Bagges sista kväll före bröllopet...

05 mar, 2010, 14:35 
Agneta Nisbeth
Annons
Laila Bagge och Niclas Wahlgren

Laila Bagge har tagit farväl av sin älskade Niclas Wahlgren… Nu ser Niclas inte sin Laila förrän i morgon när hon gör entré i altargången i Jakobs kyrka i Stockholm.

Allt följer traditionellt protokoll då Laila Bagge, 37 år, och Niclas Wahlgren, 44, gifter sig i morgon i Jakobs kyrka i Stockholm. Förutom det där med brudklänningen, då…

Något rockigt och tufft, kommer det bli – vi har redan sett en glimt av brudklänningen genom en smygtagen bild då Laila provar sin klänning hos designern Stefan Wåhlbergs ateljé, då också Niclas var med. Ingen överraskning där inte!

I dag har Laila sprungit runt på stan för att handla det sista – och nu är hon på väg tillsammans med sina tärnor till hemlig ort skriver hon på sin blogg. Tjejgänget ska bara mysa – och fira “sista kvällen” lugnt och stilla. Också Niclas tar vara på den sista kvällen som ogift och befinner sig på hemlig ort med sin bestman.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Ingen familjekris

I morgon är det dagen D och ingen skugga kommer falla på brudparet trots att släkten inte kan ställa upp mangrant. Niclas syster, Pernilla Wahlgren, tävlar ju i andra chansen i Melodifestivalen i Örebro, pappa Hans Wahlgren står på scen i “Bruden som visste för lite” och brodern Linus i “Liket som visste för mycket”.

Men lita på att brudparet kommer att firas på familjens speciella sätt ändå! Mamma Christina Schollin och storebror Peter får fylla upp tomrummet efter de övriga.

– De som inte är på plats kommer att medverka i en hyllning, berättar Christina Schollin hemlighetsfullt i en intervju i Aftonbladet.

Någon familjekris har inte Laila Bagges och Niclas Wahlgrens bröllop utlöst. Alla inblandade vet ju hur det är att vara skådis och artist. Så snart föreställningarna är klara ansluter Linus och Hans till bröllopssällskapet – och om Pernilla bara vågar så tar hon en helikopter för att kunna skåla med brudparet åtminstone vid midnatt!

Av Eva Österlind

Foto: Stella Pictures

Annons