Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Så gick det för Jannica & Magnus i Gift vid första ögonkastet 2019

31 mar, 2020, 21:00 
https://image.svenskdam.se/image-5471140?imageId=5471140&width=1320&height=689
Ellen Myrgård Lindén
jannika magnus gift vid första ögonkastet 2019
Jannica Levin och Magnus Nilsson blev ett par i den femte säsongen av Gift vid första ögonkastet. Men vad hände egentligen efter det att kamerorna slocknade? Vi vet!
Annons

Jannica Levin och Magnus Nilsson parades ihop under den femte säsongen av SVT-programmet Gift vid första ögonkastet. När säsongen nådde sig slut bestämde de sig för att ge äktenskapet en ärlig chans – även utan tv-kameror.

Programmet med brudpar som träffas första gången framme vid altaret har blivit enormt populärt. Just nu sänder SVT den sjätte säsongen av Gift vid första ögonkastet – programmet där forskare och experter parar ihop singlar som sedan gifter sig på sin första dejt. Därefter lever paren tillsammans i fyra veckor, provar att bo tillsammans, innan de till slut bestämmer sig för att fortsätta vara gifta.

När kamerorna släcktes gav Jannica och Magnus förhållandet en chans. Någonting som visade sig vara svårt.

Gift vid första ögonkastet 2019
Jannica och Magnus var med i Gift vid första ögonkastet säsong 5.

”Vi försökte ändå ses och hålla relationen vid liv, men sen kom jobb och livet generellt ikapp en och med tiden så insåg jag att jag inte gav relationen den tiden som den behövde, det beror väl på att kärleken inte riktigt fanns där”, har Jannica sagt till Expressen.

Annons

Har du någon kontakt med Magnus?

– Jag och Magnus är inte gifta längre. Vi har kontakt som vänner och stöd i allt detta vilket är väldigt fint, har Jannica berättat i en tidigare intervju med Svensk Damtidning.

Jannica var en som tog initiativet till skilsmässan men hon och Magnus var helt överens.

Var du någonsin kär?

– Jag blev väldigt förtjust i Jannica, men inte kär. Kanske var det bubblan man där och då var inne i och det var fyra intensiva veckor under inspelningen. Totalt var vi ett par under tre, fyra månader, har Magnus sagt till Svensk Damtidning.

När kamerorna slocknat och det bara var ni. Hur kändes det?– Båda hade ett intresse av varandra på något sätt, och därför var vi sugna på att se om där fanns något eller inte. Så vi gav det en ärlig chans att fortsätta efter vi sagt ja till att fortsätta vara ett par. Men känslorna kom inte och det var ömsesidigt och vi blev aldrig kära.

Annons

Bråket i tv-rutan

Ett av avsnitten, under säsongens gång, går alltid ut på att alla par får träffas och diskutera sina tankar och förväntningar på respektive relation. Och under Jannicas och Magnus säsong fick det här avsnittet lite extra mycket uppmärksamhet. De rök nämligen ihop mitt i inspelningen.

Bråket mellan Jannica och Magnus blev en stor snackis.
Bråket mellan Jannica och Magnus blev en stor snackis.

Bråket handlade i grunden om att Jannica tyckte att Magnus var för tillrättalagd. Irritationen från hennes sida byggdes upp en kvällen och när Magnus slutligen ber Jannica att ta det lugnt och andas bryter den dåliga stämningen ut i fullt bråk.

– Åh herregud, prata snälla inte med mig för jag blir bara så arg. Säg inte till mig att andas, säg inte till mig att vara lugn. Säg inte till mig vad jag ska göra, säger hon i programmet.

Men i dag är de som sagt vänner och Jannica har vid flera tillfällen sagt att det var skönt att ha Magnus som stöd när avsnitten sändes i tv. Eftersom det är så ovant att plötsligt bli en offentlig person.

Foto: TT, SVT

Annons