Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Så gick det för Niclas & Miha i Gift vid första ögonkastet

24 mar, 2020, 21:00 
AvMalin Ny
Niclas Gråberg och Miha Alvesson parades ihop i den femte säsongen av Gift vid första ögonkastet. Paret sa ja till varandra efter att ha levt med varandra i fyra veckor, men vad hände egentligen efter det att kamerorna slocknade? Vi vet!
Annons

Just nu sänds den sjätte säsongen av SVTs Gift vid första ögonkastet – programmet där forskare och experter parar ihop singlar som sedan gifter sig på sin första dejt. Därefter lever de tillsammans i fyra veckor innan de till slut bestämmer sig för att fortsätta eller gå skilda vägar.

Tidigare säsonger har det varit totalt 15 par, och av dessa har åtta sagt ja till varandra efter fyra veckor tillsammans.

Så gick det sedan för Niclas Gråberg och Miha Alvesson

Även om åtta par hittills har sagt ja till varandra under de tidigare säsongerna är det ytterst få som sedan har valt att fortsätta vara gifta och leva tillsammans. Det finns lyckligtvis några få undantag, och ett av dem är Miha Alvesson och Niclas Gråberg som vi kunde se i förra säsongen.

Paret, som båda bodde i Årsta utanför Stockholm när de träffades men aldrig hade mötts innan, klickade direkt i tv-programmet. Sedan dess har kärleken fortsatt att blomstra och i dag bor de tillsammans i en bostadsrättslägenhet i Enskede utanför Stockholm tillsammans med katten Sickan. Niclas jobbar inom rekrytering och Miha arbetar som litterär agent på ett bokförlag.

Annons

– För vår del var det en fin period att träffas på det här sättet och kasta sig ut. Det funkade för oss, har Miha Alvesson tidigare sagt till Svensk Damtidning.

Alvesson delar gärna med sig av bilder från parets fritid på sitt Instagram-konto, vilken ser ut att vara fylld av vegansk matlagning och bakning, träning och härliga resor.

”2019 har verkligen varit ett kärlekens år! Niclas och jag har haft ett fantastiskt år med vår 1-årsfest, ny lägenhet och härlig semester som höjdpunkterna”, skrev Miha i ett inlägg på Instagram i december.

Det kan med andra ord gå utmärkt att gifta sig vid första ögonkastet, och vi önskar paret all lycka till i fortsättningen!

 

Foto: SVT

Annons