Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Så här beter sig kändisarna - egentligen...

13 jan, 2016, 08:32 
Agneta Nisbeth
Annons
lady-gaga

I det nya numret av tidningen Star kan man läsa om hur det går till bakom kulisserna – hur stjärnorna egentligen beter sig, på jobbet och rent privat. Uppgifterna kommer från före detta anställa hos dessa skådespelare, sångerskor och reality-kändisar. Lite spännande läsning är det onekligen även om det naturligtvis inte bekräftats av stjärnorna själva…

Lady Gaga

Sångerskan, som ni ser på bilden ovan, är noga med ha en assistent som klarar av att jobba dygnet runt. För Lady Gaga vill kunna ringa henne när hon behöver hjälp med något, oavsett tid på dygnet.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
jennifer-aniston-ste

Jennifer Aniston

Annons

Är det en sak som Jennifer tydligen hatar så är det att svettas. Hennes team måste alltid se till att det finns en liten fläkt i närheten, även om assistenten själv måste bära runt den. Isbitar är ett annat måste. Både för att kyla hennes drycker och för att trycka mot pannan.

aguilera-ste

Christina Aguilera

Sångstjärnan Christina kan inte klara sig utan sina hårförlängningar och lägger dem ifrån sig överallt och kräver sedan att assistenten ska ta hand om dem och tvätta dem. Så Aguliera kan använda dem igen.

elton-john-ste

Elton John

Annons

Den åldrande superstjärnan har blivit lite trött genom åren och kräver nu att det alltid finns en rullstol tillhanda i närheten, så han kan bli skjutsad istället för att gå runt i hemmet.

kim-kardashian-ste

Kim Kardashian

Att Kim gör regelbundna besök hos plastikkirurgen är ingen hemlighet, men det sägs att hon nu sparat sitt eget fett från de olika fettsugningarna som de sedan använder för att spruta in i ansiktet. Något som tydligen kallas för lipobanking.

jamie-dornan-ste

Jamie Dornan

Hunken Jamie Dornan har en lustig hobby, han syr faktiskt på sin lediga tid. Skådespelaren plockar fram sina dukar samt nål och tråd när han till exempel är ute och flyger.

Foto: Stella Pictures

 

 

 

Annons