Så har ni aldrig sett kronprinsessan Victoria och Daniel förut!

Kronprinsessan Victoria och Daniel Westling på maskerad
Daniel Westling maskerad

Här är bilderna som aldrig visats förut! Privata bilder från en kunglig maskerad med maffigt gustavianskt tema. Vi får se Daniel Westling i 1700-talsdräkt uppvakta sin blivande fru, kronprinsessan Victoria!

Kronprinsessan Victoria har vunnit ännu mer av folkets kärlek de senaste dagarna, likaså Daniel, som tidigare dissats som prinsgemål. Deras kärlek är ju så öppen, tydlig och äkta.

Nu kan vi också bjuda på privata bilder från den uppmärksammade maskeradbalen som Gustav Magnuson höll, då han fyllde 30 år för fyra år sedan.

Det är inte konstigt att vännerna har pratat om det uppenbara äktenskapstycke Victoria och Daniel har!

Victoria & Daniel – vilket par!

När vi ser de här bilderna verkar inte heller ryktet, att Daniel är en riktig teaterapa, särskilt osannolikt. Enligt en källa hade Daniel som ung till och med en önskan att ägna sig åt teater på heltid.

Svensk Damtidning bevakade Gustav Magnusons fantastiska fest som började med drink i Confidencen och fortsatte med middag i villa Beylons trädgård, men då för fyra år sedan lekte Daniel fortfarande kurragömma med pressen och gled in bakvägen till festen!

Exklusivt!

Bilderna, som vi först nu kan publicera, på Victoria och Daniel är verkligen unika.

Korkskruvslockar, snörda liv och plymer – alla var utklädda i 1700-tals dräkter. Gästlistan bjöd också på en intressant mix, från Daniel Collert och Magnus Hedman till Gustavs kusiner, kronprinsessan Victoria, prinsessan Madeleine och prins Carl Philip.

Övriga gästers underbara maskeraddräkter tål alltså att repeteras …

[smooth=id: 7; width:430; height:650; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]