Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Så här såg Angelinas brudklänning ut - med barnens teckningar!

02 sep, 2014, 08:45 
Agneta Nisbeth
Annons
angelina-jolie-brad-pitt-ste

Nu har det kommit bilder från bröllopet mellan Angelina Jolie och Brad Pitt. Och det var en mycket unik brudklänning hon bar…

Både People och Hello har unika bilder på sina nya omslag där vi också fick se vad paret bar för kläder under ceremonien i Frankrike. Detta måste nog vara en av de mest unika brudklänningar vi sett – designen var gjord av Luigi Massi som arbetar för Atelier Versace, men slöjan var faktiskt skapad av parets barn. För det var Maddox, 13, Pax, 10, Zahara, 9, Shiloh, 8, och de sexåriga tvillingarna Vivienne och Knox som hade ritat teckningarna på brudklänningens slöja.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
omslag-people-hello

– Det var viktigt för oss att vår bröllopsdag var avslappnad och fylld av skratt och att vi fick dela den med vår familj, säger paret.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures och faksimil omslag People och Hello

 

Annons