Så kan du sno Tilde de Paula Ebys snygga klädstil!

01 jul, 2022, 14:07 
AvSimon Holm Stålhand
Vill du klä dig som stilsäkra Tilde de Paule Eby i sommar? Här kan du hämta inspiration och härma programledarens stil i Nyhetsmorgon.
Annons

Kvinnorna i Nyhetsmorgon vet hur man man klär sig med stil! De är ofta rejält välklädda, och om det såväl ska vara somrigt eller business så lyckas de alltid bära upp det!

Tilde de Paula Eby är en av programledarna som alltid klär sig bra. Outfitsen är noga utvalda av TV4:s huvudstylist Siroun Forsberg.

Alla har kanske inte turen att ha en stylist som väljer ut kläder varje morgon, eller ens en plånbok som tillåter vilka kläder som helst. Däremot går det att inspireras och kopiera stilen, då kläderna ofta kommer från kända klädkedjor.

Tilde de Paula Ebys stilsäkra outfits

Vill du klä dig som Tilde de Paula Eby? Ta inspiration nedan!

En förstaklassig och stilren outfit med en klänning från Rinascimento. Armbandet från Syster P och pumps från Sandra!

Men hur snyggt är inte det här då?! Toppen som Tilde de Paula Eby bär upp med still är från Rinascimento. De svarta byxorna och pumpsen är från Sandro medan skärpet är från H&M.

Annons

Vilken nationaldags-outfit! Den gula tröjan med puffärmar är från Twist&Tango medan de blå byxorna och pumpsen är från Sandro. Halsbandet är från CU Jewerly. En perfekt outfit till fotbolls EM-sommaren?!

Men den här smashiga outfiten då?! Rosa toppen är från By Timo medan byxorna är från Sandra. Det vackra armbandet är från Syster P.

Annons