Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Så lever Charlotte Perrelli i lyxvillan för 74 miljoner – otroliga bilderna inifrån!

30 sep, 2022, 12:00 
Indra Nordemar

En inblick i Charlotte Perrelis och Anders Jensens lyxliv – se bilderna nedan!

Annons
5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders JensenBrand logo
5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders Jensen

Charlotte Perrelli och Anders Jensen lever ett liv som kantas av lyx. Till vardags bor de i Djursholmsvillan på 800 kvadratmeter, när snön faller beger de sig till sitt vinterparadis i Åre, och under varmare tider njuter de av sin pampiga Spanien-villa.

För tre år sedan köpte makarna lyxhuset i Marbella. 745 kvadratmeter fördelat på fem sovrum och lika många badrum. Terassarea på 534 kvadratmeter. Pool på 50 kvadratmeter. Hisnande havs- och bergsutsikt. Bara för att nämna några av de pråliga detaljerna.

Men nu väntar nya äventyr för Perrelli/Jensen-familjen. Det drömlika huset ligger nämligen ute till försäljning hos exklusiva mäklarfirman Serneholt Estate.

Annons

Bilderna inifrån Perrellis och Jensens lyxvilla i Marbella

När Charlotte och Anders köpte villan fick de betala drygt 50 miljoner kronor, men värdet har ökat avsevärt. Utgångspriset ligger i dagsläget på - 6 750 000 euro, vilket motsvarar närmare 74 miljoner kronor.

Nu ger mäklarbyrån bakom försäljningen en inblick i semesterparadiset – se bilderna inifrån schlagerdrottningens extravaganta hus nedan!

Foto: Serneholt Estate
Annons
Annons
Annons

Se alla bilder här.

Foto: TT / Serneholt Estate

Annons