Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Så lurar Filip och Fredrik tittarna – bluffen avslöjad

30 aug, 2022, 10:00 
https://image.svenskdam.se/image-8692053?imageId=8692053&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Simon Holm Stålhand

Bluffen i Alla mot alla är avslöjad!

Annons
Här bryter Carina Berg ihop efter starka orden om svåra gravidkampenBrand logo
Här bryter Carina Berg ihop efter starka orden om svåra gravidkampen

Alla mot alla har snabbt blivit ett populärt program på Kanal 5 och Discovery plus. Frågesportsprogrammet har delvis lånat formatet från SVT-programmet På spåret, men beskrivs av programledarna som en ”punkigare” version. Och det verkar gå hem! Programmet hade premiär 2019 och duon Filip Hammar och Fredrik Wikingsson har verkligen blivit folkliga de senaste åren!

Filip Hammar och Fredrik Wikingsson
Filip Hammar och Fredrik Wikingsson.

Programmet har till och med blivit så pass stort att finalen kommer att sändas från Avicii arena i Stockholm.

– Vi visste att vi hade något speciellt när vi påbörjade inspelningarna av säsong ett av ”Alla mot alla”. Men jag tror varken jag eller Filip tänkte att det skulle generera i åtta säsonger än mindre att vi skulle hålla en final i Avicii Arena. Det kommer bli en jäkla fest med Sveriges bästa artister och komiker, har Fredrik sagt i ett pressmeddelande.

Annons

Hemligheten bakom – som lurar alla!

Programmet hade premiär för sin åttonde säsong under måndagen och deltagarlistan är meriterad. Under säsongen så kommer vi att denna gång få se Hanna Hellquist och Jonatan Unge, Bea Uusma och Magnus Betnér, Kalle Lind och Ina Lundström, Clara Henry och Tony Irving, Messiah Hallberg och Kajsa Grytt, Amanda Ooms och Niklas Källner, Amie Bramme Sey och Markus Krunegård samt Anders Öfvergård och Sanna Lundell.

När Hänt pratar med en av deltagarna, komikern Messiah Hallberg, så berättar han om vad som egentligen sker bakom kulisserna – som tittarna inte får se.

Messiah Hallberg
Komikern, Messiah Hallberg berättar hemligheten!

Han förklarar att programmet är mer klippt än vad man som tittare kanske kan tro, då de bland annat får längre betänketid efter en fråga än vad det framställs.

Annons

– Ja det är väl att de är mer generösa med betänketiden i realtid. I programmet så ser man så himla rapp ut ibland. Men i själva verket så är det ganska långa resoneringar tills vi kommer fram till ett svar, säger Messiah Hallbert till Hänt.

Annons