Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jerry Williams liv i bilder – så minns vi rockartisten

26 mar, 2018, 14:00 
Agneta Nisbeth
Jerry Williams är död, han var en av Sveriges mest älskade artister. Redan på 60-talet var han, tillsammans med gruppen The Violents, förband åt Beatles under deras Sverigeturné. Vi har samlat bilder från hans liv.
Annons

Som vi tidigare berättat har artisten Jenny Williams, eller Erik Fernström som han egentligen heter, avlidit efter en kort tids sjukdom, läs mer om det här.

“Det är med tungt hjärta och stor sorg som vi måste meddela att Erik Fernström (Jerry Williams), efter en kort tids sjukdom, lämnade oss igår söndag. Våra tankar går till familjen och vi ber om respekt att låta dem sörja ifred”, skriver hans skivbolag i ett pressmeddelande.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Vi minns Jerry Williams med värme och har samlat några av de fantastiska bilderna från hans långa och spännande karriär.

Se bilderna här nedan! 

Det är många kända profiler som redan gått bort under året. Se vilka i videon här nedan. 

Videon kunde inte hittas

Foto: Stella Pictures, IBL

Annons