Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Så mycket bättre 2019 – här är alla artister

24 aug, 2019, 15:00 
AvEmma Sanderberg
10-års jubileum innebär ett helt nytt koncept för Så mycket bättre! Läs vilka artister som kommer dyka upp i tv-rutan i höst.
Annons

Det vi kan trösta oss med när sommaren känns långt borta och löven färgas gula, är att tv-tablån äntligen är fylld med roliga program igen! Ett av alla program är Så mycket bättre, och i år firar programmet hela 10 år. Ett jubileum väl värt att fira tänkte TV4, och gör därför en specialsäsong. Istället för nya artister så återkommer tidigare artister och upplägget kommer att se lite annorlunda ut.

Nytt koncept

Istället för sju fasta deltagare, som det brukar se ut, kommer endast tre artister återkomma under hela säsongen: Petter, Magnus Uggla och Miss Li. I varje avsnitt kommer sedan tidigare artister från programmet göra dem sällskap. Upplägget kommer fortfarande vara så att artisterna ska tolka varandras låtar, men enligt TV4 kommer de inte ha egna dagar som förut.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Första avsnittet sänds den 19 oktober, men ladda upp redan nu! Är din favoritartist med?

Här är deltagarna i Så mycket bättre:

Petter

Petter

Magnus Uggla

Magnus Uggla

Miss Li

Miss Li

Jill Johnson

Jill Johnson

Timbuktu

Jason ”Timbuktu” Diakté

Petra Marklund

Petra Marklund

Orup

Orup

Titiyo

Titiyo

Danny Saucedo

Danny Saucedo

Ebbot Lundberg

Ebbot Lundberg

Niklas Strömstedt

Niklas Strömstedt

Josefine "Little Jinder" Jinder

Josefine ”Little Jinder” Jinder

Carola

Carola Häggkvist

Foto: TT

Annons