Så mycket bättre-artisten förd akut till sjukhus – fansen i chock

Så mycket bättre-artisten förd akut till sjukhus – fansen i chock

Patrik Österberg/TT

Så mycket bättre-artisten berättar om otäcka händelsen: "Blev ambulans till sjukan."

Svenska kändisar – då och nu!
1:26

Efter reklamen: Svenska kändisar – då och nu!

(1:26)

Slå på ljud

Så mycket bättre är snart tillbaka med en ny säsong. Den 22 oktober får vi återigen se artisterna inta pensionatet Grå gåsen på Gotland – och troligtvis blir det en tittarsuccé även i år.

Ja, programmet har varit ett av svenskarnas favoritprogram i snart tolv år. TV4:s val av både stora artister och de som kanske inte varit på allas läppar tidigare, har uppenbarligen gått hem i tv-sofforna. Och många gånger har programmet inneburit ett genombrott för vissa medverkande.

Men nu har en av stjärnorna stoppats till följd av en otäck händelse.

Artistens succé efter Så mycket bättre

En av de som blev väldigt uppmärksammad efter sin medverkan i programmet är Johan T Karlsson som går under artistnamnet Familjen.

Han hade redan innan gjort flera samarbeten med superbandet Kent, och gjort en hel drös egna låtar. Men det var efter Så mycket bättre som han verkligen slog igenom hos svenska folket.

– Jag var inte beredd på det offentliga, att folk skulle känna igen en överallt. Jag blev nästan lite skygg av den grejen. Det var en märklig grej, har Johan tidigare sagt till Aftonbladet.

Det var bland annat efter hans tolkningar av Orups "Regn hos mig" och Carolas "Tokyo" som han fick stor spridning. Och i dag gör han musik till SVT:s succéserie "Tunna blå linjen".

Förd akut till sjukhus – fansen i chock efter otäcka bilden

Men just nu är Johan, aka Familjen, dessvärre inte på topp. Tidigare i dag delade han med sig av en oroväckande bild på sociala medier. På bilden tagen från sjukhuset är hans bara överkropp täckt av slangar.

”Frukost på SÖS. Hade 180 i puls och oregelbunden sådan i över en timme imorse så det blev ambulans till sjukan. Nu är det stabilt igen. Väntar på provsvar men det var nog en ofarlig hjärtklappning som höll i sig”, skriver han.

Nu blir han överöst av Krya på dig-hälsningar av sina fans.

”Shit.. Du får vara försiktig med hälsan, för jag har inte dansat klart.. Önskar dig en snabb återhämtning”, skriver en person på Facebook och får medhåll från många andra:

”Obehagligt. Krya på dig”.

”Läskigt, bra att du tog det på allvar”.

"Så jobbigt! Hoppas verkligen att det blir stabilt framöver!"

"Men kära nån… krya!!"

Foto: TT