Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Så mycket bättre-profilens mystiska kärleksbesked: "Alltid lite..."

10 jul, 2023, 17:30 
Felicia Plåt
Så mycket bättre
Gänget som är med i Så mycket bättre. Foto: TT

Omar Rudberg berättar om kärlekslivet.

Annons

Under sommaren har flera kända artister som bland annat, Eagle-Eye Cherry, Dogge Doggelito och Peg Parnevik, befunnit sig på Gotland för att spela in mångas favoritprogram, "Så mycket bättre".

5 skandaler som skakat ”Så mycket bättre”Brand logo
5 skandaler som skakat ”Så mycket bättre”

Här har de tolkat varandras låtar och hittat på olika aktiviteter med varandra. En annan artist som kommer vara med i årets säsong är artisten och skådespelaren Omar Rudberg.

Världsstjärnan

Omar började som en av medlemmarna i pojkbandet "The Fooo" som snabbt blev riktigt populärt. Speciellt bland tjejerna, som killarna verkligen charmade med sin skönsång och coola dans. De var även förband till världsartisten Justin Bieber när han spelade i Stockholm 2013.

Sedan dess har Omar blivit soloartist och varit med i melodifestivalen vid två tillfällen, 2019 och 2022. Men Omar är inte bara känd i Sverige utan han har blivit en världsstjärna.

Annons

Efter hans roll i den väldigt populära Netflix-serien Young Royals, som har blivit känd över hela världen, har Omar och hans skådespelarkollegor blivit världskändisar. De har varit med i talkshows runt om i världen och har flera miljoner fans. Därför är det inte heller konstigt att artisten har väldigt många beundrare. Men finns det någon speciell person i Omars liv?

Omar Rudberg
Omar ska vara med i Så mycket bättre.

"Alltid lite kär"

I en intervju med Aftonbladet fick Omar frågor där han skulle betygsätta olika delar av hans liv. När de frågar om karriären svarar han:

– Det är så mycket kul som händer och mycket nytt som händer. Men jag säger fyra för att jag vill inte jinxa för mycket, för det känns riktigt bra.

Snabbt går de in på Omars kärleksliv som många är nyfikna på och svaret vi får av Omar är nästan lite mystiskt när han betygsätter det som "tre av fem". Då frågar reportern varför det bara blev tre.

– För att jag är alltid lite kär, svarar Omar då.

– Är du kär i någon just nu, fortsätter reportern och får samma svar igen.

– Jag är alltid lite kär.

– Är du singel eller i förhållande?, frågar reportern.

– Ahhh, nästa fråga, säger han och skrattar högt.

Kärlekslivet verkar vara lite mystiskt och Omar håller det privat än så länge. Men nu längtar vi bara till att få höra Omars tolkningar i "Så mycket bättre".

Annons