Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Så mycket bättre-stjärnan bryter tystnaden om kärleksryktet med OS-vinnaren

Danny Saucedo, Tommy Nilsson, Lisa Ekdahl, Jill Johnson, Little Jinder - Josefine Jinder, Magnus från Så mycket bättre 2016. Nils van der Poel

Little Jinder öppnar upp om svårigheterna, separationen med sonens pappa och det nya kärleksryktet.

Här är deltagarna i "Så mycket bättre" 2021!
0:59

Efter reklamen: Här är deltagarna i "Så mycket bättre" 2021!

(0:59)

Slå på ljud

Artisten Little Jinder, 34, eller Josefine Jinder som hon egentligen heter är nu aktuell med sitt nya album Salta diamanter.

I en intervju med Aftonbladet pratar hon om svårigheterna, separationen med sonens pappa och det nya kärleksryktet.

– Ska jag vara helt ärlig gör jag ganska lite musik när jag mår bra. Jag har väl inte det behovet när allt är frid och fröjd. Det gav mig också en identitetskris när jag var gravid. Jag mådde ganska bra och gjorde ingenting överhuvudtaget, men då tappade jag istället fotfästet. Vem är jag om jag inte gör musik?, säger hon till tidningen.

Den nya fasen i livet

Little Jinder pratar om svårigheterna kring att hitta tillbaka till sin musikaliska identitet.

– Jag tvivlade jättemycket. Jag visste inte om jag skulle hitta tillbaka. I perioder tvivlade jag för att jag inte hade motivation att skriva. Jag var så inne i andra saker. Det var som att jag kom på mig själv, varför gör jag inte det jag alltid brukade göra. Jag kan ju inte vara mammaledig tills han är tio år, säger hon till tidningen.

År 2020 blev baby-lyckan ett faktum för Little Jinder och till världen kom hennes son Gio. Sonens pappa finns kvar i bilden men paret har valt att gå skilda vägar.

Kärleksryktet

Det har ryktats om att artisten dejtar OS-stjärnan Nils van der Poel och när hon frågas om det skrattar hon till.

– Jag visste det! Ni är verkligen efter mig. Vi lärde känna varandra och det spreds ett rykte att vi dejtade. Folk började tro det och det blev snacket på stan, men det kan jag dementera här och nu, säger hon.

Hon förtydligar att dejtande är något som får vänta men tycker även det är chockerande få som flirtar med henne.

– Jag tycker det är chockerande hur lite folk raggar på mig. Får jag DM på Instagram så är det sinnessjuka personer. Jag har också varit så inne i skivan och min son. Jag står inte i skilsmässodiket på Riche ännu. Det får vänta lite, säger hon.

Foto: TT