Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Så mycket bättre-stjärnan höll flickvännen hemlig i flera år – nu ska de ha barn

08 sep, 2023, 05:30 
https://image.svenskdam.se/image-9950463?imageId=9950463&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Louise Wibergh Lenti
Medverkarna i "Så mycket bättre" 2020

Flickvännens lyckliga inlägg: "Bakar en mini-version av oss".

Annons
5 skandaler som skakat ”Så mycket bättre”Brand logo
5 skandaler som skakat ”Så mycket bättre”

Artisten Alexander Ferrer, eller Newkid som de flesta snarare känner igen honom som, ska bli pappa! Newkid släppte sitt debutalbum 2011 men blev vida känd hos svenska folket i och med sin medverkan i "Så mycket bättre" sommaren 2020. Där gjorde han bland annat en ny version av Helen Sjöholms låt "Du måste finnas" som nådde en förstaplats på Sverigetopplistan samma år.

Redan under 2019 hade Newkid träffat kärleken men hon fick förbli hemlig för allmänheten fram till P3 Guld galan 2021 då de syntes för första gången tillsammans på röda mattan. Då fick vi träffa den vackra modedesignern Sonia Mehdizade och tillsammans strålade de.

Annons
Alexander Newkid Ferrer och Sonia Mehdizade
Fina paret Newkid och Sonia på röda mattan vid P3 Guld-galan 2021.

Inlägget som bröt trenden

Varför relationen hölls hemlig var nog inte mer dramatiskt än att kärleksparet ville lära känna varandra i lugn och ro innan de mötte strålkastarnas ljus.

Sedan relationen offentliggjorts har vi kunnat se en stolt Sonia som lagt upp inlägg från pojkvännens konserter på instagram blandat med stilrena bilder på mode och inredning. För några timmar sedan kom dock ett inlägg med ett helt annat motiv - en polariodbild på ett glatt par och en fin gravidmage med texten "Bakar en mini-verion av oss".

Annons

Fler detaljer avslöjas på instagram

De som har Newkid som "nära vän" på instagram kunde även under dagen idag se en instastory där han skriver "Det är en shuno. Han kommer Q1 24". Vi vet alltså att det är en liten mini-kid på gång som kommer redan i början av nästa år. Grattis till hela familjen!

Foto: TV4

Annons