Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Så mycket bättre-stjärnans problem under inspelningen - går inte att undvika: ”En jävla störning”

19 jun, 2023, 19:30 
https://image.svenskdam.se/image-9733955?imageId=9733955&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Felicia Plåt
Så mycket bättre
Inspelningen för det populära programmet är i full gång. Foto: TT

Pär Wiksten berättar om sitt problem under Så mycket bättre-inspelningen.

Annons

Under hösten återkommer det populära programmet "Så mycket bättre" i rutan. Och redan nu har inspelningen börjar och artisterna befinner sig på Gotland och Grå Gåsen för att umgås och spela upp sina tolkningar.

5 skandaler som skakat ”Så mycket bättre”Brand logo
5 skandaler som skakat ”Så mycket bättre”

I år är bland annat Peg Parnevik, Eagle-Eye Cherry och Lasse Holm med för att tolka och bli tolkade av de andra artisterna. Och de är alla riktigt taggade.

Pär Wiksten kan inte sluta gråta

En annan artist som kommer vara med i programmet är The Wannadies-sångaren Pär Wiksten. Han ser också fram emot hela upplevelsen i "Så mycket bättre" men han har även ett problem som återkommer under inspelningen. Han kan inte sluta gråta. I en intervju med Aftonbladet har han nu öppnat upp om hela fenomenet.

Annons

I intervjun berättar han att det hela började för 15 år sedan när han gifte sig med sin stora kärlek Christina Wiksten. Innan dess grät han aldrig men under bröllopet kom tårarna och de har inte slutat komma sedan dess. Han varnade till och med produktionen inför inspelningen att han kommer ha svårt att prata utan att hulka.

Pär Wiksten
Pär Wiksten kan inte sluta gråta under Så mycket bättre-produktionen.

Vissa ord är triggande

Han avslöjar sin taktik att bara fortsätta gråta tills allt är ute. Och att gråten har slutat tills det är hans tur att tolka artisterna. Enligt hans fru har han vissa gråt-triggande ord som gör att han börjar gråta.

– Vi tror att det kan vara ord som ”betyder” och viktigt”, säger han till Aftonbladet och gråter.

"En jävla störning"

Men han menar att han egentligen inte är ledsen, utan att han kan bara inte hjälpa det. Och han vill inte att produktionen ska tycka synd om honom eftersom han själv tycker att det är löjligt. Tårarna kan utlösas när han minst anar det och ibland bara för att han är rädd för att just börja gråta. Han själv kallar det en störning.

Annons

– Det är som att jag får en jävla störning. Ni fattar, det är ju irriterande(...).Så jag kanske måste gå till nån slags terapeut för att jobba bort det här. Det verkar vara någon länk mellan vissa ord och enorma känsloflöden, säger han till Aftonbladet.

Men vi tror han kommer klara sig galant och vi kommer få avnjuta flera fina tolkningar av den gråtande men även mycket talangfulla artisten.

Annons