Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Så ser Anna Ankas barn ut idag!

04 jul, 2022, 18:00 
AvSimon Holm Stålhand

Vilken förvandling efter alla dessa år!

Annons
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrarBrand logo
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

Anna Anka, 51, gjorde succé i programmet Svenska Hollywoodfruar 2009. Hennes heta temperament och stora energi gjorde att hon blev en favorit hemma i sofforna. Vid den tidpunkten var hon gift med den välkände sångaren Paul Anka, 80. Tillsammans hade de den 16-årige sonen, Ethan. Anna Anka hade även dottern Elli, 20, från en tidigare relation med Lou Yeager. Men där förlorade hon vårdnaden efter att paret hade gjort slut.

Efter den första säsongen av Svenska Hollywoodfruar så försvann Anna Anka ur serien för att sedan dyka upp igen efter ett par år. I samma sekvens som hon lämnade programmet så drabbades hon av tuffa motgångar.

Annons

Under 2010 skilde sig Anna och Paul Anka. Efterspelet blev även det tufft, då de hamnade i en infekterad konflikt kring vårdanden av barnen. För drygt fem år sedan kom beskedet från domstolen: exmaken fick enskild vårdnad om sonen.

Så ser barnen ut idag!

Efter vårdnadstvisten med exmaken Paul fick Anna Anka inte träffa sin son eller dotter på flera år.

Men under 2020 berättade Anna i en intervju med Hänt att hon har skickat meddelanden till både dottern Elli och sonen Ethan via sociala medier. Båda ska ha svarat, men vi vet inte särskilt mycket om deras relation idag.

Annons

Trots att Anna Anka inte är särskilt aktiv på sociala medier så har hon dock lagt upp bilder på båda av sina barn och gratulerat dem på sina respektive födelsedagar.

Nu visar båda föräldrarna upp sina barn på sociala medieplattformen, Instagram.

Annons