Så ser Charlotte Perrellis semester ut i den spanska lyxvillan!

Charlotte Perrelli och Anders Jensen

Charlotte Perrelli har anlänt i lyxvillan i Spanien och njuter där med familjen!
5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders Jensen
1:23

Efter reklamen: 5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders Jensen

(1:23)

Slå på ljud

För ungefär en vecka sedan bar flyget av till Marbella där familjen har sin semestervilla med en drömutsikt.

Att familjen vill spendera så mycket tid som möjligt i villan är förståligt. Speciellt när huset är 800 kvadratmeter stort och rymmer hela sju badrum. Terassen i villan är också flådig med fina vyer och sträcker sig hela 543 kvadratmeter.

Så ser Perrellis semester ut

På Instagram kan man följa semesterdagarna i det varma Spanien och mycket av tiden spenderas, förståligt nog, i villans pool.

Söt-chock i poolen!

För Charlottes del verkar det bland annat vara padel och bakning på schemat! Bakverken varierar mellan allt ifrån frukostfrallor till kokosflarn. Mums!

Och man kan verkligen tänka sig att bakverken blir lättare att avnjuta till en sån här vy!

Midsommarfirandet i lyxkvarteret

Under midsommar hade familjen fullt upp med firande i lyxvillan tillsammans med gäster. Och, av bilderna att döma, verkade det ha varit en händelserik men lite energi-krävande dag.

Efter midsommar-lunchen skriver Perrelli ut en fråga på Instagram till sina följare: "Undrar om man hinner ta en tupplur innan lekarna drar igång?!??"

Ja, laddade batterier är förstås alltid en fördel när midsommarlekar står näst på schemat. Även här fick följarna se en liten snutt av förberedelserna inför de olika tävlingsmomenten på Perrellis Instagram.

Foto: Instagram