Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Så ser Kalle Moraeus dotter ut idag!

03 jun, 2022, 15:00 
AvSimon Holm Stålhand

Kalle Moraeus har fört vidare musikarvet till sin dotter!

Annons
Så långa och korta är svenska kändisarna!Brand logo
Så långa och korta är svenska kändisarna!

Kalle Moraeus har blivit en folkkär artist i Sverige. Bland annat genom hans medverkan i Melodifestivalen och diverse tv-framträdanden. Men numera har han lagt tv-karriären åt sidan och satsar mer på musiken igen. Han är för tillfället högaktuell med showen "From Orsa to Nashville". Men Kalle Moraeus saknar inte tv-livet.

– Jag är mer så där att när jag får ett sånt uppdrag är det första jag tänker att det kommer ta slut en dag. Jag tar ingenting för givet, utan vet att det finns en ände på saker och ting. Jag var väldigt förberedd på det. Man får inte heller glömma bort att det är musiker och artist jag är. Att jag fick göra tv under några år är grädde på moset. Det är inget jag planerar att leva på i resten av mitt liv, sade Kalle Moraeus tidigare till Nöjeslivet.

Kalle Moraeus
Kalle Moraeus.

"Lycka till min bästa vän"

Utöver sin framgångsrika karriär så har även Kalle Moraeus familj. Hans dotter, Johanna har ärvt musikintresset och delar det numera med sin far.

Annons

– Det är livets djupaste relation. Anledningen att leva. Halva jag. Vi har nästan daglig kontakt, Johanna och jag. Jag stöttar henne så mycket jag kan. Det kan ju också vara genom att hålla sig borta lite grann, har Kalle Moraeus förklarat för Hemmets Journal tidigare.

Tidigare i veckan la han upp ett en bild på Instagram på sin dotter, Johanna Moraeus som tog examen. Hon stod på scen och hade precis framfört ett musikaliskt nummer.

Igår tog min älskade dotter sin examen. Ett fantastiskt framförande. Jag kan nog inte vara stoltare än jag är idag. Lycka till min bästa vän, skriver en uppenbart känslosam pappa.

Annons
Johanna Moraeus
Johanna Moraeus

Johanna Moraeus hade alltså precis tagit examen efter sex år på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm.

De har uppträtt tillsammans tidigare, men visst hade det varit spännande att se dem på scenen tillsammans?

Annons