Så ser kändisdottern Linn Berghagen Nilsson ut idag

Så ser kändisdottern Linn Berghagen Nilsson ut idag

Malin Berghagen och Tommy Nilssons dotter Linn har blivit vuxen – och flyttat till New York.
I ett inlägg på Instagram berättar mamman om återföreningen.

Skådespelaren Malin Berghagen, 53, gifte sig med artisten och låtskrivaren Tommy Nilsson, 59, 1993. Under äktenskapet fick de barnen Isak Nilsson, 17, och Linn Berghagen Nilsson, 24. 14 år efter bröllopet var skilsmässan ett faktum och sedan dess har både Malin och Tommy hittat kärleken på nytt.

Ex-makarna är bra vänner idag och när Malin Berghagens mamma Barbro ”Lill-Babs” Svensson begravdes förra året var Tommy Nilsson en av de som sjöng. Han träffade då Malins nya fästman, Martin Charlton, 49.

– Det verkar vara en trevlig kille. Är Malin lycklig så blir mina barn glada, och då blir allting bra. Så det är inga problem, det är bara härligt, sa Tommy Nilsson till Expressen efter mötet med Martin.

Malin Berghagens oro för yngsta sonen

I somras berättade Malin Berghagen att hennes son Isak bestämt sig för att flytta hemifrån. I podcasten Berghagen & Tess erkände skådespelaren att hon hade delade känslor inför detta.

– Nu flyttar min minsting ut, vad händer då?, sa Malin Berghagen i podden och fortsatte:

– Jag har alltid försökt visa att mina barn kan ha en frihet, jag har alltid velat vara mamma till dem och har inget behov att exempelvis hänga med deras kompisar.

Det gör Linn Berghagen Nilsson idag

Malin Berghagen och Tommy Nilssons andra gemensamma barn, Linn Berghagen Nilsson, har även hon blivit vuxen och satsar idag på en karriär som skådespelare. Förra året medverkade hon i en reklamfilm för Ramlösa, något hon berättade om i en intervju med Expressen.

– Det var skitkul. Det var mitt första riktiga skådespelsjobb. Jag var skitnervös, men det var jätteroligt, sa hon till tidningen vid tillfället.

Att ha kända föräldrar är något Linn anser vara både en välsignelse och förbannelse.

– Eftersom de är i det offentliga ögat har folk förväntat sig att jag ska vara det också. Jag har inte riktigt känt av kändisskapet så mycket, mer än när folk har fått reda på vem min pappa är och tänker att jag borde kunna sjunga.

Linns återförening med Malin Berghagen

Linn Berghagen Nilsson är även aktiv i sociala medier och har nästintill 3000 följare på sitt Instagram-konto. Hon bor idag i New York och förra veckan avslöjade Linn med glädje att hennes mamma skulle komma på besök.

”Ett 24-årigt barn som är extremt exalterad över att få träffa sin mamma imorgon!”, skrev Linn i ett inlägg på Instagram.

https://www.instagram.com/p/B58eKrRJtVO/

Nu är Malin Berghagen på plats i USA och på Instagram har även hon lagt upp ett inlägg om återföreningen.

”Brooklyn med dessa två”, skriver hon intill en bild på dottern och William Wasberg, som verkar vara Linn Berghagen Nilssons pojkvän.

FOTO: Lizzie Larsson/TT, Karin Törnblom/TT, Instagram