Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Så var Carl Philip och Sofias bröllop – vännen berättar

04 apr, 2017, 14:19 
Margareta
Roligt att få höra!
Annons

Calle Schulman är privat vän till prins Carl Philip och prinsessan Sofia. När han nyligen ställde upp i podcasten “Tankar med…” berättade han om sin relation med prinsessa Sofia.

– Jag har jobbat mycket med Sofia och med hennes välgörenhetsorganisation Project Playground. Det fortsätter jag med att jobba med nu. Därigenom har vi lärt känna varandra. De är otroliga. Fantastiska, säger han bland annat.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Calle Schulman på väg till prinsbröllopet.

Calle berättar även att han började jobba med prinsessan Sofia för sex år sedan. Han avslöjar också hur det var att gå som gäst på deras bröllop.

– Det var fantastiskt. Ett minne för livet. Det var också otroligt vackert och kärleksfullt. Det var väldigt intimt fast att det var väldigt kärleksfullt. Jag var kvar på festen till fem, och den var inte slut när jag gick. Det var en bra och otrolig fest.

Annons