Samtalet till maken – som förändrade allt för Carina Bergfeldt

Samtalet till maken – som förändrade allt för Carina Bergfeldt

Carina Bergfeldt får anpassa sig!
Stefan Löfvens intima avslöjande – hustrun Ulla säger ifrån: ”Väldigt detaljerat...”
0:58

Efter reklamen: Stefan Löfvens intima avslöjande – hustrun Ulla säger ifrån: ”Väldigt detaljerat...”

(0:58)

Slå på ljud

Carina Bergfeldt är en svensk journalist och en populär författare. Hon började som reporter på Aftonbladet 2006 och var kvar i hela tio år tills hon fick jobb på SVT som utrikeskorrespondent i Washington D.C. Men 2020 valde hon att flytta tillbaka till Sverige igen. Carina har bland annat blivit uppmärksammad för sin dokumentär "Min hemlige bror", som handlar om hur hon upptäcker att hon har en okänd halvbror i USA.

Hon har blivit tilldelad Stora Journalistpriset i kategorin "Årets Berättare" för sitt reportage "Dagen vi aldrig glömmer" om massakern på Utøya. Och 2021 fick hon sin egen talkshow "Carina Bergfeldt" som snabbt blev en supersuccé. Carina är sedan 2019 gift med danske journalisten Jesper Zølck, och i februari 2020 fick de sitt första barn.

Blixtändringen under semestern

Ja, en hel del strängar på sin lyra har hon. Därför var årets semester en välkomnande del i hennes vardag! Hon såg fram emot en avslappnande semester tillsammans med sin Jesper.

Men ett samtal förändrade allt.

Carina Bergfeldt och Jesper

Parets blixtändring!

Jesper, som är Nordenkorrespondent för danska TV2 fick samtalet att genast inställa sig i London, England. Anledningen var att deras vanliga korrespondent hade semester och flera stora händelser kommer inträffa i London samtidigt. Det kan bli värmerekord och BBC skriver att London kan bli världens varmaste plats! Det stannar inte där. Ersättaren till Boris Johnson ska snart väljas, vilket är en otroligt stor nyhet!

Trots att deras gemensamma semester blir avbruten, så ser Carina Bergfeldt det positiva med maken Jespers blixtändring. På sin Instagram delar hon med sig av sina tankar.

"Vi är som sagt dåliga på det där med att vara lediga tillsammans. Men jag tänker att det är okej att vara glada var för sig också. Dansken gör det jobb som är bland det mest intressanta som finns, att rapportera från något stort som händer. Jag får drunkna i min bok, och ha roligt med den. Och Hamilton äter bullar hos mormor och njuter av varje minut.Det är också ett sätt att vara en lycklig familj, bara lite annorlunda", skriver hon.

Hennes följare ger även stöd till Carina och hyllar hennes ord!

Så rätt tänkt Carina, skriver en följare.

Härlig inställning! Ni mår alla bra och det är väl det viktigaste! Ni tar igen de där avbrotten vid ett annat tillfälle, skriver en annan.