Sandra Bullock det senaste offret för Oscar-förbannelsen

Sandra Bullock det senaste offret för Oscar-förbannelsen
Annons
Sandra Bullock och Jesse James.
Sandra Bullock och Jesse James.

Sandra Bullock verkar vara det senaste offret för den så kallade Oscar-förbannelsen. Det vill säga så fort en kvinnlig skådespelerska fått det eftertraktade priset spricker hennes förhållande.

Sandra Bullock, 45, ser ut att vara nästa kvinna i raden av Oscar-vinnare att drabbas av kärlekstrubbel. Detta sedan maken Jesse James, 40, anklagats för att ha varit otrogen med en tatuerad nakenmodell.

Annons
Sandra med lilla Sunny.
Sandra med lilla Sunny.

Det var tidningen In Touch som först rapporterade om makens påstådda affär och sedan dess har Sandra både ställt in ett besök i London och nu lämnat hemmet hon delat med maken Jesse James och hans lilla dotter Sunny.
Flickan har blivit som en dotter även för Sandra som tagit hand om henne sedan Sunnys mor suttit av sin tid i fängelse. Sandra och Jesse har inte fått några egna barn.

Sandra vann som bekant en Oscar för någon vecka sedan för sin roll i filmen The Blind Side. Och när hon spelade in just den filmen ska maken ha roat sig med nakenmodellen Michelle McGee.

Michelle McGee älskar tatueringar.
Michelle McGee älskar tatueringar.

Men Sandra är som sagt inte den första att drabbas av trassel med kärleken efter att ha prisats med en Oscar. Innan henne har vi Julia Roberts, Hillary Swank, Reese Witherspoon och Kate Winslet separerat från sina partners en kort tid efter att ha tagit emot priset.

Den tatuerade Michelle som skvallrat om sin affär är själv tvåbarnsmamma och visar ofta upp sig i olika tidningar som handlar om tatueringar. Något ni själva kan se här intill.

Av Agneta Nisbeth
Foto: Stella

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

4 kommentarer till “Sandra Bullock det senaste offret för Oscar-förbannelsen”

 1. Natasha skriver: 18 mars, 2010

  Oscar-förbannelse… ha-ha… Oscar får man kanske en gång i livet, däremot make kan man “uppdatera” hur många gånger som helst = that’s why they don’t hesitate to choose Oscar ! 🙂


 2. Dikte skriver: 18 mars, 2010

  Man kan undre sig hvorfor så mange kvinder vælger under deres niveau. Jesse ser ikke ud til at være noget at samle på. Sandra kan sagtens finde en både yngre og kønnere mand


 3. ufo skriver: 19 mars, 2010

  I feel sorry for Jesse`s children. If the couple separate, will the kids lose their stepmother (Sandra)?


 4. Carina-Finasoldatmamma.blogspot.com skriver: 19 mars, 2010

  Det är ju alldeles uppenbart – Sandra är the Winner..
  Jesse the biggest looser!!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar