Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sandra Bullock det senaste offret för Oscar-förbannelsen

18 mar, 2010, 12:21 
Agneta Nisbeth
Annons
Sandra Bullock och Jesse James.
Sandra Bullock och Jesse James.

Sandra Bullock verkar vara det senaste offret för den så kallade Oscar-förbannelsen. Det vill säga så fort en kvinnlig skådespelerska fått det eftertraktade priset spricker hennes förhållande.

Sandra Bullock, 45, ser ut att vara nästa kvinna i raden av Oscar-vinnare att drabbas av kärlekstrubbel. Detta sedan maken Jesse James, 40, anklagats för att ha varit otrogen med en tatuerad nakenmodell.

Sandra med lilla Sunny.
Sandra med lilla Sunny.

Det var tidningen In Touch som först rapporterade om makens påstådda affär och sedan dess har Sandra både ställt in ett besök i London och nu lämnat hemmet hon delat med maken Jesse James och hans lilla dotter Sunny.

Annons

Flickan har blivit som en dotter även för Sandra som tagit hand om henne sedan Sunnys mor suttit av sin tid i fängelse. Sandra och Jesse har inte fått några egna barn.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Sandra vann som bekant en Oscar för någon vecka sedan för sin roll i filmen The Blind Side. Och när hon spelade in just den filmen ska maken ha roat sig med nakenmodellen Michelle McGee.

Michelle McGee älskar tatueringar.
Michelle McGee älskar tatueringar.

Men Sandra är som sagt inte den första att drabbas av trassel med kärleken efter att ha prisats med en Oscar. Innan henne har vi Julia Roberts, Hillary Swank, Reese Witherspoon och Kate Winslet separerat från sina partners en kort tid efter att ha tagit emot priset.

Den tatuerade Michelle som skvallrat om sin affär är själv tvåbarnsmamma och visar ofta upp sig i olika tidningar som handlar om tatueringar. Något ni själva kan se här intill.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella

Annons