Sandra Bullock kan tappa kontakten med styvdottern

Sandra Bullock kan tappa kontakten med styvdottern
Annons

Sandra Bullock med maken Jesse James under lyckligare tider.
Sandra Bullock med maken Jesse James under lyckligare tider.

Stackars Sandra Bullock! Under alla stora galor den senaste tiden har hon sett så otroligt lycklig ut. Hon sa själv att livet var helt fulländat med den älskade maken Jesse James och hans barn. Föga visste hon då vad som väntade henne av förnedring och kärlekssmärta.

Annons

Sandra Bullock har nu gömt sig på hemlig ort och vägrar tala med någon. Hennes make Jesse James har dock setts ute under sina korta promenader mellan bilen, hemmet och dottern Sunnys skola. Men han vägrar av förklarliga skäl tala med pressen. För det ser onekligen inte ljust ut för Jesse, hans påstådda otrohet med den nazi-fixerade strippan Michelle McGee kommer säkert kosta honom äktenskapet med Sandra.

Sandra med styvdottern Sunny.
Sandra med styvdottern Sunny.

Men nu ser det också ut som han kan förlora vårdnaden om dottern Sunny. Det blev nämligen Sandra och Jesse som fick ta över vårdnaden om flickan när hennes riktiga mamma Janine Lindemulder åkte in i fängelse. Men efter allt som hänt den senaste tiden tänker Janine nu kräva tillbaka full vårdnad om flickan, det hävdar sajten TMZ som sett dokumenten som vill riva upp den tidigare vårdnadsdomen. Och då lär det bli oerhört svårt för Sandra att hävda någon som helst besöksrätt till flickan som hon kommit att älska.

Av Agneta Nisbeth
Foto: Stella

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar