Sandra Bullocks skilsmässa klar - lever ensam med adoptivsonen

Sandra Bullock med sonen Louis.

Sandra Bullock med sonen Louis.

Nu är skilsmässan äntligen klar mellan Hollywoodstjärnan Sandra Bullock och Jesse James. Deras nästan femåriga äktenskap sprack när det kom fram att Jesse James varit otrogen.

Den Oscarsbelönade skådespelerskan kan nu äntligen satsa allt på att uppfostra sin adopterade son Louis. Skilsmässan från otrogne tv-stjärnan Jesse James är klar och Sandra, 45, kommer att ensam ha vårdnaden om sonen.

Otrogen med strippa

Det var i april som Bullock ansökte om skilsmässa, efter att det framkommit att Jesse James, 41, hade varit otrogen med flera kvinnor, bland annat en strippa. Vid det laget var paret redan i full gång med adoptionsplanerna. Skilsmässan har hjälpt till att skynda på så att adoptionsprocessen, för Sandra som ensamstående mor, ska kunna bli klar. Lille Louis kommer från New Orleans, och nu ska han bo med sin nya mamma Sandra i Austin, Texas. James har bett sin familj offentligt om ursäkt och även lagt in sig på ett behandlingshem, men det hjälpte inte för att övertyga Sandra att ta honom tillbaka.

Jesse James.

Jesse James.

Behåller kontakten

James planerar nu att flytta till Austin för att han och hans barn Chandler, 15, Jesse Jr, 12, och Sunny, 6, ska kunna fortsätta umgås med Sandra Bullock, enligt Usmagazine.com. När den yngsta flickan Sunnys mamma, som är porrstjärna, hamnade i fängelse fick Sandra och Jesse tillfälligt vårdnaden om henne, och Sandra blev som en extramamma.

Av Ann-Sofie Lundin

Foto: All Over Press, Stella Pictures

Läs även:

Sandra Bullock har adopterat en bebis ››

Sandra-Bullock det senaste offret för Oscar-förbannelsen ››