Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanna Lundells ärliga svar om livet med Mikael Persbrandt: "Det är osunt"

07 mar, 2022, 17:00 
Mikael Persbrandt och Sanna Lundell
Sanna Lundell har berättat om något som hon skäms för.
Annons
Sanna Lundell och Mikael Persbrandts kärlekssaga i bilderBrand logo
Sanna Lundell och Mikael Persbrandts kärlekssaga i bilder

Sanna Lundell och Mikael Persbrandt bor ihop på gården Stora Lundby i Sorunda, tillsammans med barnen Olga (som Sanna fick med exmannen Wille Crafoord), Igor, Lo och Fox.

De är två väldigt framgångsrika individer – men även sådana drabbas av penganoja.

Sanna Lundell berättar om hemmalivet med Mikael Persbrandt

Sanna avslöjade nyligen vad för sorts pengaslöseri som får henne att rikta arga bannor mot sig själv.

– Restaurangbesök. Jag äter så ofantligt mycket ute, på ett osunt sätt. Det har gjort sitt till att flytta ut till tjotahejti där jag bor för vi är omringade av 15 pizzerior typ. Det finns ingen bra mat. Så där har jag sparat in. Men jag skulle säga att det blir lunch i stan minst tre eller fyra dagar i veckan. Jag är ingen matlådekvinna, säger Sanna i podcasten Fundamentalt.

Annons

I övrigt präglas hemmalivet av harmoni. Mikael Persbrandt har som bekant kämpat med både missbruksproblem och bipolaritet. Sedan dess har han fått behandling och hittat ett helt annat lugn i livet.

– Min relation till Micke är numera mycket bra. Vi har haft en berg- och dalbaneresa under våra 14 år tillsammans, har Sanna sagt i en intervju med magasinet Sköna Hem.

Sanna Lundell är en erfaren och profilerad skribent och programledare. Hennes kanske största framgång var Djävulsdansen, en SVT-serie om medberoende som hon gjorde tillsammans med Ann Söderlund. Hon har lett anrika SR-programmet Karlavagnen och även haft en välbesökt blogg.

Sanna och Mikael levde länge som särbos. Det var en viktig markering från Sannas sida.

– Jag har ändå levt i min egen lägenhet som jag har betalt. Full hyra och allt. Jag har stått för alla mina utgifter själv, det var skitviktigt för mig under den här perioden. Jag ville ha ”Fuck you, du är inte välkommen här, det här är min lägenhet som jag betalar för, det här är min telefon”. Det var viktigt även om det kostade mig väldigt mycket pengar, har Sanna Lundell sagt i podcasten ”Fundamentalt.

Annons