Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanna Lundells familjebeslut med Mikael Persbrandt – väljer att gå ut med det

05 jul, 2023, 07:30 
Felicia Plåt
Sanna Lundell
Sanna och Mikael träffades 2005. Foto: TT

Sanna Lundell och Mikael Persbrandt välkomnar en ny familjemedlem till gården.

Annons

Under sommaren 2005 träffades en man och en kvinna ute i den idylliska miljön i Stockholm skärgård, Sandhamn för att vara exakt. Redan vid första blicken sa det klick och det var verkligen kärlek vid första ögonkastet. Vi pratar såklart om turturduvorna Sanna Lundell och Mikael Persbrandt.

Mikael Persbrandts och Sanna Lundells kärleksresaBrand logo
Mikael Persbrandts och Sanna Lundells kärleksresa

Sanna och Mikales kärlekssaga

– Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet. Jag fattar inte själv hur jag ens kunde bli så där. Det var en blixtförälskelse. Jag kunde inte värja mig, det gick inte att hindra, berättar Sanna i en intervju med Femina.

Och hon tror att Mikael föll för hennes sätt att vara oimponerad av honom och att de har haft en liknande uppväxt.

– Jag tror att han, rent krasst, tyckte att jag var ganska snygg. Haha. Nä, men han föll nog för att jag var väldigt oimponerad av allt. Oimponerad av honom. Det finns ibland en omedelbar, nästan magnetisk, förståelse mellan människor som levt med dysfunktionella föräldrar. Förutom att han inte har syskon är våra bakgrunder lika som bär. Våra inre barn hittade varandra och tog varandra i handen. Det fanns, och finns, något helande i det, säger hon till Femina.

Annons

Idag har paret tre barn tillsammans, Igor, 16, Lo, 13 och Fox, 4. Sanna har även dottern Olga från ett tidigare förhållande.

Sanna Lundell
Sanna har alltid älskar djur.

Familjen välkomnar ett nytt litet tillskott

Sanna driver podden Inte din morsa tillsammans med kompisen Ann Söderlund. Duon har jobbat med podden i flera år och kommer inte sluta på ett tag. När Sanna inte jobbar eller tar hand om sina barn, har hon även en hel del djur att ta hand om.

Familjen bor nämligen på en gård med både hundar, hästar och katter. Under sommaren kommer familjen att spendera mycket tid i Sverige och hemestra, vilket Sanna berättade för Hänt tidigare i år.

Då kommer de kunna tillbringa mycket tid med sina djur och nu även ett nytt litet tillskott. Sanna delade nämligen med sig av att de fått en ny liten kattunge till familjen på Instagram.

Den nya katten är bedårande och det håller hennes följare verkligen med om.

– Lägg av jag dööööör sötdöden, skriver en följare.

– Aah, det var det sötaste jag sett i kattväg. En riktig liten Picasso, fortsätter en annan.

Nu hoppas vi familjen får en riktigt mysig sommar hemma på gården tillsammans med alla nya och gamla djur.

Annons