Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanna Lundells första möte med Mikael Persbrandt: "Oimponerad"

16 jun, 2022, 13:00 
AvMinna Sarpaneva
Sanna Lundell och Mikael Persbrandt

Sanna Lundell och Mikael Persbrandt träffades för första gången år 2005. Nu avslöjar Sanna sina tankar om sambon vid deras första möte.

Annons
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrarBrand logo
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

Journalisten Sanna Lundell, 43 och skådespelaren Mikael Persbrandt, 58, har varit ett par i drygt 17 år. Idag har paret tre söner tillsammans och bor på herrgården Stora Lundby i Nynäshamn.

Nu berättar Sanna Lundell om parets första möte i en ny intervju med Femina.

Förhållandet med Mikael Persbrandt har varit stormigt

Sanna Lundell har tidigare varit öppen med att förhållandet inte alltid har varit en dans på rosor. Bland annat på grund av att Mikael Persbrandt har kämpat med både missbruksproblem och bipolaritet.

Paret har dock tagit sig igenom den tuffa tiden tillsammans och hemmalivet präglas numera av harmoni, har Sanna berättat i en intervju från 2020 med Sköna Hem.

I samma intervju berättade hon även att paret har planer på att gifta sig hemma på Stora Lundby.

Mikael Persbrandt och Sanna Lundell

Uppstod starka känslor redan vid första mötet

Sanna Lundell och Mikael Persbrandt träffades för första gången i Sandhamn år 2005 och för Sanna så slog det gnistor på en gång, avslöjar hon för Femina.

Annons

– Ja, det var verkligen kärlek vid första ögonkastet. Jag fattar inte själv hur jag ens kunde bli så där. Det var en blixtförälskelse. Jag kunde inte värja mig, det gick inte att hindra, berättar hon för tidningen.

Hon berättar också om parets unika dragning till varandra och vad som fick hennes numera sambo på fall.

– Jag tror att han, rent krasst, tyckte att jag var ganska snygg. Haha. Nä, men han föll nog för att jag var väldigt oimponerad av allt. Oimponerad av honom. Det finns ibland en omedelbar, nästan magnetisk, förståelse mellan människor som levt med dysfunktionella föräldrar. Förutom att han inte har syskon så är våra bakgrunder lika som bär. Våra inre barn hittade varandra och tog varandra i handen. Det fanns, och finns, något helande i det, säger hon i intervjun.

Foto: TT

Annons