Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanna Lundells gemensamma beslut med Mikael Persbrandt – efter 20 år ihop

23 maj, 2024, 04:30 
Sanna Lundell och Mikael Persbrandt har bestämt sig.
Annons

Trots att Mikael Persbrandt är en av Sveriges största och kändaste skådespelare, har han varit skicklig på att ducka rampljuset privat och kunnat leva ett relativt anonymt liv.

5 svenska kändisar som har varit ett par!Brand logo
5 svenska kändisar som har varit ett par!

Sedan närmare 20 år tillbaka är han tillsammans med medieprofilen Sanna Lundell och lever sitt liv på den drömska herrgården Stora Lundby gård i Nynäshamn.

Där bor de tillsammans med sina tre söner Igor, 17, Lo, 14, och Fox, 5. På gården har familjen sällskap av fyrbenta djur i form av hästar, höns, katter och hundar samt brum- och motorvänliga fordon som traktorer, motorcyklar och båtar.

Annons
Sanna Lundell och Mikael Persbrandt
Sanna Lundell och Mikael Persbrandt har varit ett par i närmare 20 år.Karin Törnblom/TT

Mikael om livet med Sanna

Mikael har tidigare berättat att han trivs alldeles ypperligt på gården. Han känner sig som en främling i stan och gillar i den puls som Stockholms innersta kärna har att erbjuda.

– Jag är helst inte i stan. Det blir allt mer sällan, högst en dag i veckan. Jag känner mig helt vilsen både här på Nytorget och på Karlaplan. Det är bara latte-pappor med uppfällda datorer överallt. Jag känner mig främmande i den här miljön, så jag håller mig på landet, säger han till King Magazine.

Annons

Mikaels och Sannas beslut

De har bott på herrgården sedan 2016, men nu verkar det som att paret gjort sig redo för att sälja den stora villan på 500 kvadratmeter.

Utropspriset ligger på 35 miljoner kronor. Skulle de få villan såld för det priset blir det en rejäl vinst, då Sanna och Mikael själva köpte herrgården för 14 miljoner kronor.

– Vi blev helt förälskade och begeistrade i den här platsen. De var först då vi kände att vi var redo att slå oss samman, har Sanna Lundell sagt i ”Här bor jag” i Discovery plus.

Annons

Köparen får, förutom en 45 hektar stor tomt med både pool och stall, ett hus med tre våningar, elva rum och kök.

Sanna Lundell
Sanna Lundell och Mikael Persbrandt har lagt ut sin herrgård till salu.Anette Nantell/DN/TT

Foto: TT

Annons