Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanna Lundells sorg - Mikael fick lämna familjen: ”Bor i lastbil”

28 jul, 2023, 16:30 
Mikael fick lämna familjen för en inspelning i Danmark, där levde han i en lastbil - en riktigt lyxig lastbil.
Annons

Mikael Persbrandt är en av Sveriges största skådespelare. vi alla känner igen honom i rollen som Gunvald Larsson i filmserien Bäck Bäck. Efter det har han även varit med i flera stora filmer både i Sverige och internationellt. Han har spelat i Hamilton, sex Education och Tårtgeneralen, för att nämna några.

Herman Lindqvist om prinsessan EstelleBrand logo
Herman Lindqvist om prinsessan Estelle

Mikael och Sannas relation

Han är även i ett förhållande med författaren och journalisten Sanna Lundell. Paret har varit tillsammans sedan 2005 när det träffades i Sandhamn. Det var kärlek vid första ögonkastet.

– Ja, det var verkligen kärlek vid första ögonkastet. Jag fattar inte själv hur jag ens kunde bli så där. Det var en blixtförälskelse. Jag kunde inte värja mig, det gick inte att hindra, sa Sanna i en intervju med Femina.

Annons

Tillsammans har de barnen i Gård-lo och Fox. Sanna har även ett barn sedan ett tidigare förhållande.Som skådespelare måste Mikael reser mycket inom jobbet vilket betyder att han ibland måste lämna Sanna för att spela in filmer.

Detta gjorde han senast när han jobbade i Danmark. Under inspelningen hade han även ett speciellt boende, han bodde nämligen i en lastbil.

Lastbilen för 6,8 miljoner kronor

Det var dock ingen lastbil som helst utan den hade ett garage för hans sportbil, fullt utrustat kök, och en dubbelsäng. Han visade upp sitt lilla boende i Youtube-kanalen Biltokig.

– Nämen det här är fina grejer. Jag njuter ju av sådant här, sa Mikael i videon.

Men lastbilen hade även toalett med usch och tvättmaskin. Köket hade även en diskmaskin vilket inte vanliga husbilar brukar ha. Han bodde alltså väldigt lyxigt.

Trots att han tyckte lastbilen var riktigt roligt att bo i saknade han såklart sin familj. Efter inspelningen kunde han åka hem till Sverige igen och träffa allihopa. Sanna var nog överlycklig över att ha Mikael henne igen. Det är nog en sorg varje gång han måste åka bort så pass länge.

Nu säljer han det ”lilla” boendet för 6,8 miljoner kronor.

Annons