Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanna Lundells beslut i relationen med Mikael Persbrandt: Väljer exet

15 dec, 2022, 18:00 
Indra Nordemar

Mikael Persbrandt är blyg och Wille Crafoord är intelligent, menar Sanna Lundell.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Sommaren 2005 i Sandhamn, det var då Sanna Lundell träffade Mikael Persbrandt för första gången, och det sa pang direkt.

–Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet. Jag fattar inte själv hur jag ens kunde bli så där. Det var en blixtförälskelse. Jag kunde inte värja mig, det gick inte att hindra, har hon berättar för Femina.

Sedan dess har de varit ett par, men vägen har inte varit spikrak. Och nu menar Sanna att hon hellre skulle vara "i par" med sitt ex Wille Crafoord.

Sanna Lundells och Mikael Persbrandts beslut i relationen

Efter en strulig period i förhållandet valde Sanna och Mikael att flytta ihop. Sedan 2016 har de bott ute på en herrgård ett par mil söder om Stockholm. Där njuter familjen om sex av 500 kvadratmeter boyta och 45 hektar stor tomt med både pool och stall.

Mikael och Sanna när de blev ett par 2005, här med Sannas dotter Olga.

Tre barn har de tillsammans; Igor, Lo och Fox. Men Sanna har också dottern Olga från sin tidigare relation med Wille Crafoord.

Annons

Sanna var bara 19 när de träffades, 23 när de fick Olga, och 26 när de gick skilda vägar. Uppbrottet var tufft, men det har gått ett bra tag sedan dess, och nu verkar relationen vara reparerad.

Sannas val: Hellre exet Wille än Mikael

När Sanna var med i På spåret hade hon nämligen velat ha Wille vid sin sida.

– Min ex-man, som också är pappa till min dotter Olga, och jag separerade ju för en herrans massa år sedan. Men jag är helt övertygad om att den dag han tackar ja till programmet kommer han att vinna. Han är obehagligt intelligent och har ett fotografiskt minne. Men han ville inte vara med när jag frågade honom, berättade hon då för Allas.

Mikael däremot, var aldrig på tapeten.

– Han är aldrig med på sådana här grejer, det skulle inte falla honom in. Så det var ingen idé att ens fråga. Han är inte bekväm i sådana sammanhang, han är ganska blyg och vill bara verka i offentligheten i de sammanhang han behärskar och kan.

Foto: TT

Annons