Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanna Nielsen bekräftar beslutet med sambon Joachim – nu reser hon bort

11 jul, 2023, 06:49 

Sanna Nielsen bekräftar själv beslutet med sambon Joakim och sonen Gibson.

Annons

Sanna Nielsen upplever något så ovanligt som en sommar utan Allsång på Skansen. Efter sju somrar som programledare för programmet, har hon lämnat över stafettpinnen till Pernilla Wahlgren.

Sanna Nielsens beslut om sonen Gibson – i ”Allsången”Brand logo
Sanna Nielsens beslut om sonen Gibson – i ”Allsången”

I stället för att vagga in en allsångspublik med ”Stockholm i mitt hjärta”, befinner sig Sanna Nielsen nu på en helt annan plats och en kalender som inte är lika fullspäckad som tidigare.

Det gör också att hon i år kan ha semester på ett helt annat sätt än tidigare och njuta av livet tillsammans med sin sambo Joakim Ramsell och älskade sonen Gibson.

Sanna Nielsen och Joakim Ramsell
Sanna Nielsen och sambon Joakim Ramsell.

Sanna Nielsen om sonen Gibson

Sonens namn är också sprunget ur både Sannas och Joakims stora musikintresse. Gibson är ett av världens mest kända gitarrmärken och eftersom de gillar instrumentet kändes namnvalet självklart.

Annons

Om sonen i framtiden kommer gå samma musikväg som mamma och pappa är oklart, men han är i alla fall på god väg och har sedan ung ålder fått följa med på diverse musikuppdrag.

– Vi är ju båda två i musikbranschen. Det är en sådan ynnest att vi faktiskt kan ta med oss Gibson på våra äventyr. Det är ju fantastiskt för vi vill ju vara med honom hela tiden, sa Sanna Nielsen till Svensk Damtidning.

Sanna Nielsen bekräftar beslutet

Den senaste tiden har Sanna njutit av sommaren, haft ledigt och lapat i sig sol. Men inom kort är det dags att börja arbeta igen och just nu förbereder hon sig för den intensiva turnéperiod som snart väntar.

”Sista dagen på semestern i Skåne-Blekinge och jag njuter av de få solstrålar vi har fått. Det har varit en superfin vecka på alla sätt och tar med mig ännu fler fina minnen från min familj”, skriver hon på Instagram.

Först ut är spelningar i Norge, Göteborg och Öland. Om sonen Gibson följer med på det stora musikäventyret är oklart, men sett till tidigare händelser är det ju så klart ingen omöjlighet.

Foto: TT/Instagram

Annons