Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Sanna Nielsen delade elak kommentar om Pernilla Wahlgren – stjärnans förklaring

26 jun, 2024, 12:00 
Sanna Nielsen och Pernilla Wahlgren
TT
Sanna Nielsen har fällt en kommentar om Pernilla Wahlgren, sin efterträdare i Allsång på Skansen.
Annons

Totalt blev det sju år som programledare för Allsång på Skansen för Sanna Nielsen. Efter det valde hon att kliva åt sidan, och SVT plockade i stället in Pernilla Wahlgren.

I går tisdag hade Pernillas andra säsong i rollen premiär, med ett stjärnspäckat avsnitt där bland andra Malena Ernman och Marcus & Martinus stod för underhållningen.

Då slutar Pernilla Wahlgren med ”Allsång på Skansen”Brand logo
Då slutar Pernilla Wahlgren med ”Allsång på Skansen”

Sanna Nielsens kommentar om Pernilla Wahlgren

Sanna var inte på plats men skickade sitt stöd på distans.

Instagram

"Jag ligger i min hängmatta i kväll och hejar på dig, Pernilla. Have fun", skriver Sanna på Instagram.

Annons

Hon har också delat ett klipp där Pernillas mamma Christina Schollin skämtar friskt på dotterns bekostnad – med Sanna som referens.

– Jag hade ju hoppats in i det längsta att Sanna skulle komma tillbaka. Men det är alltså du igen. Åh herregud, säger Christina i klippet.

Det låter hårt, men förklaringen finns att tillgå: klippet ingår i en sketch där Pernilla får höra flera gånger om att första säsongen var allt annat än en succé.

Sanna Nielsen: "Känns lite konstigt"

Men Sanna har alltid stöttat Pernilla. Som hon skrev inför första avsnittet i fjol, när Pernilla gjorde sin debut som programledare:

"Premiär för Allsång på Skansen! Jag ska erkänna att det känns liiiite konstigt att inte vara på plats men jag är så taggad på att se bästa @pernillawahlgren bjuda in till allsång! Jag ska bara chilla framför tvn, sjunga med i varenda ton och vara så stolt över alla som jobbar med denna fantastiska produktion! Heja er allihop! Ha så kul i kväll!!!".

Annons